Zdá sa, že máte zablokovanú reklamu

Fungujeme však vďaka príjmom z reklamy a predplatného. Podporte nás povolením reklamy alebo kúpou predplatného.

Ďakujeme, že pozeráte .pod lampou. Chceli by ste na ňu prispieť?

Polícia začala pre pád stanu na festivale Pohoda trestné stíhanie

.tasr .slovensko

Pre pád stanu na festivale Pohoda v Trenčíne začala polícia trestné stíhanie vo veci prečinu všeobecného ohrozenia. Trenčianska krajská polícia o tom informovala na sociálnej sieti.

Polícia začala pre pád stanu na festivale Pohoda trestné stíhanie SITA/Martin Medňanský

ako ďalej doplnila, počas večera a noci pomáhali policajti s hľadaním zranených osôb a vykonávali všetky potrebné úkony za účelom zabezpečenia miesta činu. Hliadky dopravnej a poriadkovej polície organizovali dopravu na cestách, vzhľadom k tomu, že väčšina účastníkov sa rozhodla festival opustiť už počas jeho prerušenia.

„Aktuálne sa vykonáva rozsiahla obhliadka miesta činu aj za prítomnosti príslušníkov z Úradu kriminalistickej techniky Prezídia Policajného zboru. Policajný vyšetrovateľ pribral do konania Ústav súdneho inžinierstva zo Žiliny,“ dodala polícia.

Festival Pohoda organizátori predčasne ukončili po piatkovej (12. 7.) intenzívnej búrke a páde veľkého stanu. Rozhodli sa tak po zvážení časových možností kontroly bezpečnosti festivalových stavieb. Záchranári ošetrili na mieste 15 osôb, dve osoby utrpeli vážnejšie zranenia. 

Všetky práva vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ a fotografií zo zdrojov TASR je bez predchádzajúceho písomného súhlasu TASR porušením autorského zákona.
Ak ste našli chybu, napíšte na web@tyzden.sk.
.diskusia | Zobraziť
.posledné
.neprehliadnite