Zdá sa, že máte zablokovanú reklamu

Fungujeme však vďaka príjmom z reklamy a predplatného. Podporte nás povolením reklamy alebo kúpou predplatného.

Ďakujeme, že pozeráte .pod lampou. Chceli by ste na ňu prispieť?

Prokurátor podal obžalobu na siedmich policajtov, tzv. čurillovcov – čo to znamená podľa Eugena Kordu

.tasr .eugen Korda .slovensko

Obžaloba je na nich podaná pre zločin zneužívania právomoci verejného činiteľa a iné.

Prokurátor podal obžalobu na siedmich policajtov, tzv. čurillovcov – čo to znamená podľa Eugena Kordu pexels.com

prokurátor Krajskej prokuratúry Trnava podal na Mestský súd Bratislava obžalobu na siedmich policajtov, tzv. čurillovcov pre zločin zneužívania právomoci verejného činiteľa a iné. Pre TASR to potvrdila hovorkyňa Generálnej prokuratúry (GP) SR Zuzana Drobová. Upozornila na to TA3.

„Prokurátor Krajskej prokuratúry Trnava podal dňa 15. júla 2024 na Mestský súd Bratislava obžalobu na sedem osôb (J. Č. a spol.) pre zločin zneužívania právomoci verejného činiteľa a iné,“ uviedla Drobová.

Vyšetrovateľ Úradu inšpekčnej služby ešte v máji ukončil prípad, mediálne známy ako čurillovci, návrhom na podanie obžaloby na siedmich obvinených policajtov. J.Č., P.Ď., Š.M., M.S., B.D., R.M. a P.S. čelili obvineniu z trestného činu zneužívania právomoci verejného činiteľa, P.Ď. i obvineniu z trestného činu marenia úlohy verejným činiteľom.

vysvetlenie Eugena Kordu

Čas pomsty prichádza. Zo zločincov sa stávajú slušní ľudia a zo slušných ľudí zločinci. Ešte aj ten Mečiar sa krotil. Postrelený premiér dal priechod svojej nenávisti. Čurillovcov čakajú ťažké týždne a mesiace.

Všetky práva vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ a fotografií zo zdrojov TASR je bez predchádzajúceho písomného súhlasu TASR porušením autorského zákona.
Ak ste našli chybu, napíšte na web@tyzden.sk.
.diskusia | Zobraziť
.posledné
.neprehliadnite