Zdá sa, že máte zablokovanú reklamu

Fungujeme však vďaka príjmom z reklamy a predplatného. Podporte nás povolením reklamy alebo kúpou predplatného.

Ďakujeme, že pozeráte .pod lampou. Chceli by ste na ňu prispieť?

Šimečka: Útok na moju rodinu je zastierací manéver a pomsta za opozičnú prácu

.tasr .slovensko

Premiér v piatok informoval, že na koaličnej rade na budúci týždeň oficiálne predloží návrh na odvolanie Šimečku z postu podpredsedu NR SR.

Šimečka: Útok na moju rodinu je zastierací manéver a pomsta za opozičnú prácu SITA/Tomáš Susko

útok na rodinu predsedu PS a podpredsedu Národnej rady (NR) SR Michala Šimečku je len zastierací manéver a pomsta za opozičnú prácu. Vyhlásil to Šimečka v reakcii na vyjadrenia premiéra Roberta Fica (Smer-SD), ktorý je presvedčený, že šéf PS organizuje a zneužíva opozičné protesty „na ochranu finančných záujmov vlastnej rodiny“, a preto nemôže byť podpredsedom parlamentu.

„Chabý útok na opozíciu vedený cez moju rodinu, ktorá vo verejnom priestore pôsobí desaťročia, je len zastierací manéver a pomsta za opozičnú prácu,“ uviedol v stanovisku Šimečka. Tvrdí, že predstavitelia koalície sa správajú ako komunisti. „Cenzurujú, kádrujú a útočia na rodinu. Ficova vláda pomsty má problémy, potrebujú odviesť pozornosť. Nevyšiel im útok cez môjho nebohého starého otca, tak skúšajú pošpiniť moju mamu a partnerku,“ doplnil.

Šimečka tvrdí, že novela trestných kódexov z dielne koalície spôsobila vlnu kriminality. „Bezvýznamná SNS sa im v koalícii utrhla z reťaze a robí hanbu do celého sveta. Ich plán v tichosti pustiť na slobodu kriminálnika Kováčika nevyšiel, naopak, do ulíc sme uprostred leta dostali 18 000 ľudí. Nespravili nič pre lepšie školy, nemocnice, infraštruktúru či ekonomiku,“ uviedol s tým, že toto je dôvod, prečo koalícia útočí na jeho osobu.

Všetky práva vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ a fotografií zo zdrojov TASR je bez predchádzajúceho písomného súhlasu TASR porušením autorského zákona.
Ak ste našli chybu, napíšte na web@tyzden.sk.
.diskusia | Zobraziť
.posledné
.neprehliadnite