Zdá sa, že máte zablokovanú reklamu

Fungujeme však vďaka príjmom z reklamy a predplatného. Podporte nás povolením reklamy alebo kúpou predplatného.

Ďakujeme, že pozeráte .pod lampou. Chceli by ste na ňu prispieť?

DPB: Premávka električiek je prerušená, premávajú náhradné autobusy

.tasr .slovensko

Odklonenou trasou jazdia aj viaceré trolejbusy.

DPB: Premávka električiek je prerušená, premávajú náhradné autobusy SITA/Bokor Tomáš

pre nepriaznivé počasie platia v mestskej hromadnej doprave v Bratislave obmedzenia. Premávka električiek je prerušená. Namiesto nich premávajú náhradné autobusy s prestupom v centre mesta. Odklonenou trasou jazdia aj viaceré trolejbusy. Informoval o tom Dopravný podnik Bratislava (DPB) na sociálnej sieti.

„Linka 1 je nahradená autobusmi po celej trase. Linka 4 je nahradená autobusmi X4 v dvoch úsekoch, Zlaté piesky - Šafárikovo námestie a Pri kríži - Šafárikovo námestie. Linka 9 je nahradená autobusmi X9 v úseku Astronomická - Šafárikovo námestie cez Obchodnú a Námestie SNP. Na Šafárikovom námestí prestup na linku X4 smer Pri kríži. Linka 3 postupne obnovuje premávku električiek, súčasne premáva aj autobusová doprava X3 v úseku Tbiliská - Blumentál. Prestupný bod je Šafárikovo námestie,“ priblížil.

Pre nepriaznivé poveternostné podmienky a poškodené trolejové vedenie premávajú odklonenou trasou tiež trolejbusy číslo 49, 64 a 71. Dopravný podnik deklaroval, že robí maximum pre čo najskoršie vyriešenie situácie.

Všetky práva vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ a fotografií zo zdrojov TASR je bez predchádzajúceho písomného súhlasu TASR porušením autorského zákona.
Ak ste našli chybu, napíšte na web@tyzden.sk.
.diskusia | Zobraziť
.posledné
.neprehliadnite