Zdá sa, že máte zablokovanú reklamu

Fungujeme však vďaka príjmom z reklamy a predplatného. Podporte nás povolením reklamy alebo kúpou predplatného.

Ďakujeme, že pozeráte .pod lampou. Chceli by ste na ňu prispieť?

Poslanca Michala Šipoša vyviedli z rokovacej sály parlamentu

.sita .slovensko

Dôvodom bolo, že si Šipoš odmietol obliecť sako, pričom na tričku mal nápis „Zvýšili sebe platy, ľuďom dane".

Poslanca Michala Šipoša vyviedli z rokovacej sály parlamentu SITA/TV Markíza/Martin Lachkovič

poslanca Michala Šipoša (hnutie Slovensko) vyviedli z rokovacej sály parlamentu. Príslušníkmi Úradu na ochranu ústavných činiteľov ho nechal vyviesť poslanec Tibor Gašpar (Smer-SD). Dôvodom bolo, že si Šipoš odmietol obliecť sako, pričom na tričku mal nápis „Zvýšili sebe platy, ľuďom dane". Informovalo o tom hnutie Slovensko.

„Šikanovanie za pravdu sme tu zažili tak 35 rokov dozadu, ani to si však už komunisti tak veľa nedovoľovali, pretože sa schyľovalo k Novembru 89‘. Súčasní zločinci s tým nemajú absolútny problém,“ uviedol predseda hnutia Igor Matovič. Šipoš sa vyjadril, že sa chcel v rozprave vyjadriť ku konsolidácii, ktorou chce vláda vziať ľuďom z peňaženiek 2,7 miliardy eur. „Nebolo mi to umožnené preto, lebo mám na tričku napísanú pravdu. A to napriek tomu, že v rokovacom poriadku nie je žiadna zmienka o tom, aký odev má poslanec v sále nosiť. Prekáža im, že upozorňujeme na to, že nedržia sľuby a idú ľuďom zobrať 2,7 miliardy eur," uzavrel Šipoš.

Všetky práva vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ a fotografií zo zdrojov SITA je bez predchádzajúceho písomného súhlasu SITA porušením autorského zákona.
Ak ste našli chybu, napíšte na web@tyzden.sk.
.diskusia | Zobraziť
.posledné
.neprehliadnite