Zdá sa, že máte zablokovanú reklamu

Fungujeme však vďaka príjmom z reklamy a predplatného. Podporte nás povolením reklamy alebo kúpou predplatného.

Ďakujeme, že pozeráte .pod lampou. Chceli by ste na ňu prispieť?

V pondelok sa pri Užhorode opäť stretnú členovia slovenskej a ukrajinskej vlády

.sita .slovensko

Členovia vlád budú opäť diskutovať o podpore členstva Ukrajiny v Európskej únii.

V pondelok sa pri Užhorode opäť stretnú členovia slovenskej a ukrajinskej vlády SITA/Úrad vlády SR

v pondelok 7. októbra sa v hotelovom komplexe Verkhovyna Resort pri ukrajinskom meste Užhorod stretnú členovia vlád Slovenska a Ukrajiny. Ako informoval tlačový odbor Úradu vlády SR, pôjde o druhé spoločné rokovanie slovenskej a ukrajinskej vlády.

„Predsedovia vlád budú diskutovať o cestovnej mape – pláne spoločných aktivít medzi Ukrajinou a Slovenskou republikou, ktorú Robert Fico a Denys Šmyhaľ podpísali na prvom spoločnom rokovaní vlád v apríli tohto roku v Michalovciach,“ uviedol úrad vlády s tým, že cestovná mapa zahŕňa spoluprácu v energetickej bezpečnosti, infraštruktúrnych projektoch či hospodárstve. Týka sa tiež podpory mierového plánu ukrajinského prezidenta Volodymyra Zelenského, ktorý bol predstavený na prvom globálnom mierovom samite.

Členovia vlád budú opäť diskutovať o podpore členstva Ukrajiny v Európskej únii. „Ale aj o spolupráci v oblasti obranného priemyslu, pri odmínovaní ukrajinských území, humanitárnej podpore či obnove Ukrajiny,“ doplnil úrad vlády.

Všetky práva vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ a fotografií zo zdrojov SITA je bez predchádzajúceho písomného súhlasu SITA porušením autorského zákona.
Ak ste našli chybu, napíšte na web@tyzden.sk.
.diskusia | Zobraziť
.posledné
.neprehliadnite