Zdá sa, že máte zablokovanú reklamu

Fungujeme však vďaka príjmom z reklamy a predplatného. Podporte nás povolením reklamy alebo kúpou predplatného.

Ďakujeme, že pozeráte .pod lampou. Chceli by ste na ňu prispieť?

Košice sa dočkajú nových kontajnerov Molok: V rámci jesenného upratovania sa osadia na viacerých uliciach v meste

.tlačová správa .slovensko

Kontajnery MolokDomino sú vhodné najmä pre obytné štvrte, školy, škôlky, nemocnice, hotely, nákupné centrá, odpočívadlá, cintoríny, kempingy, verejné budovy a iné.

Košice sa dočkajú nových kontajnerov Molok: V rámci jesenného upratovania sa osadia na viacerých uliciach v meste REDOX – ENEX

Máme tu jeseň a spolu s ňou vám prinášame nové kontajnery MolokDomino, ktoré sú štvorcového tvaru a majú mnoho výhod. Jednou z nich je možnosť rozdelenia do dvoch alebo troch častí, v závislosti od konkrétneho modelu a veľkosti tela nádoby. To ponúka priestorovú úsporu, napríklad na zberných miestach pre recyklovateľné obalové materiály. Vďaka tomu môžete efektívnejšie triediť odpad.

Tentokrát si vybrali svoje Moloky ulice:

  1. Belehradská
  2. Matúškova
  3. Komenského
  4. Slovenskej jednoty
  5. Národná trieda
  6. Čínska
  7. Floriánska
  8. Humenská
  9. Hemerkova

V galérii si môžete pozrieť fotografie pred osadením kontajnerov MolokDomino a onedlho vám prinesieme fotografie už po osadení vyššie spomínaných kontajnerov, kde uvidíte ako vedia kontajnery zaujať aj po estetickej stránke.

REDOX – ENEX

REDOX – ENEX

REDOX – ENEX

REDOX – ENEX

Naše kontajnery MolokDomino sú vhodné najmä pre obytné štvrte, školy, škôlky, nemocnice, hotely, nákupné centrá, odpočívadlá, cintoríny, kempingy, verejné budovy a iné. Ak by ste sa aj vy rozhodli pre naše polopodzemné kontajnery, či už MolokClassic alebo MolokDomino neváhajte nás kontaktovať na: office@redox-enex.sk, www.redox-enex.sk alebo nám zavolajte na telefónne číslo +421 911 414 115. O vypracovanie štúdie, realizáciu na kľúč, vrátane projektu a vytýčenia sietí až po inštaláciu kontajnerov, sa postaráme za vás. 

Ak ste našli chybu, napíšte na web@tyzden.sk.
.diskusia | Zobraziť
.posledné
.neprehliadnite