Zdá sa, že máte zablokovanú reklamu

Fungujeme však vďaka príjmom z reklamy a predplatného. Podporte nás povolením reklamy alebo kúpou predplatného.

Ďakujeme, že pozeráte .pod lampou. Chceli by ste na ňu prispieť?

Opitý pacient napadol sestru internej ambulancie urgentného príjmu

.redakcia .slovensko

Na urgentnom príjme v nemocnici v Žiline napadol v piatok opitý pacient sestru internej ambulancie urgentného príjmu. Hovorkyňa nemocnice Lenka Záteková pripomenula, že podobný prípad sa stal pred necelými dvoma mesiacmi, keď pacient fyzicky napadol sanitárku urgentného príjmu.

Opitý pacient napadol sestru internej ambulancie urgentného príjmu Milo Fabian/SITA

rýchla zdravotná služba priviezla podľa Zátekovej krátko pred 23. hodinou opitého návštevníka žilinských Staromestských slávností. „Verbálne agresívne správanie prerástlo do násilného vstupu do ambulancie a následného útoku na prítomnú sestru, ktorú podgurážený muž odhodil na zem. Vďaka rýchlej reakcii stlmila sestra pád rukami a z incidentu vyviazla so zranením kolena. Pacienta sprevádzala počas ďalších vyšetrení už privolaná polícia, ktorá v krátkom čase dorazila na miesto. Muž ostal v nemocnici ešte niekoľko hodín na pozorovanie,“ doplnila hovorkyňa nemocnice.

 
Všetky práva vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ a fotografií zo zdrojov TASR je bez predchádzajúceho písomného súhlasu TASR porušením autorského zákona.
Ak ste našli chybu, napíšte na web@tyzden.sk.
.diskusia | Zobraziť
.posledné
.neprehliadnite