Zdá sa, že máte zablokovanú reklamu

Fungujeme však vďaka príjmom z reklamy a predplatného. Podporte nás povolením reklamy alebo kúpou predplatného.

Ďakujeme, že pozeráte .pod lampou. Chceli by ste na ňu prispieť?

Jozef Rajtár podáva trestné oznámenie na Kočnera za sledovanie a krivé obvinenie

.redakcia .slovensko

Keď prebehla na žiadosť Mariana Kočnera veľká lustrácia novinárov, v marci tohto roku podal trestné oznámenie aj na bývalého prezidenta Policajného zboru Tibora Gašpara.

Jozef Rajtár podáva trestné oznámenie na Kočnera za sledovanie a krivé obvinenie Branislav Bibel/SITA 6. marec 2019 Bratislava, Slovensko: Poslanec NR SR za stranu SaS Jozef Rajtár počas podávania trestného oznámenia na Tibora Gašpara v podateľni Generálnej prokuratúry SR.

veľké množstvo osôb vrátane novinárov, prokurátorov a ďalších, bolo monitorovaných aj v tomto prípade. „Polícia musí tento prípad seriózne prešetriť,“ povedal poslanec Jozef Rajtár (SaS) pred podaním trestného oznámenia na Generálnej prokuratúre. 

Podáva ho v súvislosti s nedávno zverejnenou komunikáciou Mariana Kočnera cez aplikáciu Threema, podľa ktorej mal Kočner na základe Rajtárovej e-mailovej adresy organizovať poslancovo potenciálne monitorovanie.

„Marian Kočner dohadoval moje krivé obvinenie a odstíhanie za nejaký vymyslený trestný čin vo veci vydierania jeho osoby.

 
Ak ste našli chybu, napíšte na web@tyzden.sk.
.diskusia | Zobraziť
.posledné
.neprehliadnite