Zdá sa, že máte zablokovanú reklamu

Fungujeme však vďaka príjmom z reklamy a predplatného. Podporte nás povolením reklamy alebo kúpou predplatného.

Ďakujeme, že pozeráte .pod lampou. Chceli by ste na ňu prispieť?

Strana Za ľudí predstavila program: Nájomné byty, nemocnice či zmena volebného systému

.redakcia .slovensko

Ústrednou témou volebného programu strany Za ľudí bude spravodlivosť. Chcú jej viac na súdoch, v zdravotníctve aj školstve.

Strana Za ľudí predstavila program: Nájomné byty, nemocnice či zmena volebného systému SITA/Branislav Bibel Líder strany Andrej Kiska uviedol volebný program do parlamentých volieb.

strana vo štvrtok predstavila svoj volebný program s názvom Mapa dobrých riešení. Podľa predsedu Za ľudí Andreja Kisku ponúka takmer 900 hmatateľných riešení v 18 oblastiach.

Veronika Remišová pripomenula, že spravodlivosť chcú dosiahnuť naprieč všetkými oblasťami. Presadzujú kvalitnú zdravotnú spravodlivosť dostupnú pre všetkých. Dosiahnuť by to chceli výstavbou desiatich nových nemocníc. 

Spravodlivosť treba podľa Remišovej vniesť aj do školstva, dôchodkového systému alebo do verejných obstarávaní. Vybudovať by chceli napríklad 20 000 nájomných bytov či zabezpečiť dôstojný život pre seniorov.

 
Všetky práva vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ a fotografií zo zdrojov TASR je bez predchádzajúceho písomného súhlasu TASR porušením autorského zákona.
Ak ste našli chybu, napíšte na web@tyzden.sk.
.diskusia | Zobraziť
.posledné
.neprehliadnite