Zdá sa, že máte zablokovanú reklamu

Fungujeme však vďaka príjmom z reklamy a predplatného. Podporte nás povolením reklamy alebo kúpou predplatného.

Ďakujeme, že pozeráte .pod lampou. Chceli by ste na ňu prispieť?

Kvasnica: Mám husiu kožu z toho, keď počúvam, ako bol vedený Policajný zbor

.redakcia .slovensko

Právny zástupca Zlatice Kušnírovej Roman Kvasnica má „husiu kožu“ z toho, keď počúva, akým spôsobom bol vedený Policajný zbor a že policajné informácie boli zneužité na to, aby mohlo dôjsť k vražde novinára Jána Kuciaka.

Kvasnica: Mám husiu kožu z toho, keď počúvam, ako bol vedený Policajný zbor Boris Németh

Kvasnica to vyhlásil po skončení stredajšieho pojednávania v kauze vraždy novinára a jeho snúbenice Martiny Kušnírovej na Špecializovanom trestnom súde v Pezinku, kde sa čítali najmä svedecké výpovede svedkov.

Informácie, ktoré boli zo strany niektorých príslušníkov polície zabezpečované, boli podľa Kvasnicu s najväčšou pravdepodobnosťou súčasťou prípravy vraždy. To, či to skutočne nariadil v súčasnosti už bývalý policajný prezident Tibor Gašpar, sa podľa právneho zástupcu Zlatice Kušnírovej už zrejme nedozvieme. „Nebudú na to dôkazy, aby bol ktokoľvek z týchto ľudí postavený pred súd. Bojím sa, že to sa nestane,“ uviedol s tým, že je presvedčený, že lustrácia Kuciaka s jeho vraždou súvisí. Kvasnica zároveň potvrdil, že sa snažia robiť všetky kroky na to, aby zistili majetkové pomery obžalovaného Mariana K.

 
Všetky práva vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ a fotografií zo zdrojov TASR je bez predchádzajúceho písomného súhlasu TASR porušením autorského zákona.
Ak ste našli chybu, napíšte na web@tyzden.sk.
.diskusia | Zobraziť
.posledné
.neprehliadnite