Zdá sa, že máte zablokovanú reklamu

Fungujeme však vďaka príjmom z reklamy a predplatného. Podporte nás povolením reklamy alebo kúpou predplatného.

Ďakujeme, že pozeráte .pod lampou. Chceli by ste na ňu prispieť?

Poslancov čakajú vládne návrhy, Mária Šofranko má zložiť poslanecký sľub

.redakcia .slovensko

Návrh na vznik epidemiologických ambulancií pre pacientov s ochorením COVID-19, zefektívnenie výberového konania do funkcie profesionálneho vojaka či poskytovanie finančnej pomoci podnikom sú témy vládnych návrhov, ktorými sa majú poslanci národnej rady zaoberať na siedmej schôdzi.

Poslancov čakajú vládne návrhy, Mária Šofranko má zložiť poslanecký sľub SITA/Branislav Bibel Mária Šofranko má viesť poslanecký klub OĽaNO.

zídu sa na nej v utorok 12. mája o 13:00. Okrem vládnych návrhov, ktoré by mali prerokovať v zrýchlenom režime, majú diskutovať aj o rôznych výročných správach. V úvode schôdze by mala zložiť sľub poslankyňa Mária Šofranko (OĽaNO), ktorá bola práceneschopná a mandátu sa dosiaľ neujala.

Poslanci sa majú zaoberať napríklad novelou zákona o poskytovateľoch zdravotnej starostlivosti, ktorá má umožniť, aby počas koronakrízy vznikli epidemiologické ambulancie pre pacientov s ochorením COVID-19. Návrh, ktorým by sa menilo viacero zákonov, má tiež regulovať zriaďovanie mobilných odberových miest.

 
Všetky práva vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ a fotografií zo zdrojov TASR je bez predchádzajúceho písomného súhlasu TASR porušením autorského zákona.
Ak ste našli chybu, napíšte na web@tyzden.sk.
.diskusia | Zobraziť
.posledné
.neprehliadnite