Zdá sa, že máte zablokovanú reklamu

Fungujeme však vďaka príjmom z reklamy a predplatného. Podporte nás povolením reklamy alebo kúpou predplatného.

Ďakujeme, že pozeráte .pod lampou. Chceli by ste na ňu prispieť?

V utorok pokračuje disciplinárne konanie s Dobroslavom Trnkom

.redakcia .slovensko

Pred 3. disciplinárnou komisiou Generálnej prokuratúry by malo v utorok pokračovať ústne pojednávanie s bývalým generálnym prokurátorom Dobroslavom Trnkom.

V utorok pokračuje disciplinárne konanie s Dobroslavom Trnkom SITA/Ján Slovák Bývalý generálny prokurátor SR Dobroslav Trnka v chodbách Justičného paláca počas príchodu na pojednávanie vo veci Trnkovej žaloby voči 4. disciplinárnej komisii GP SR. Bratislava, 18. december 2014.

disciplinárne konanie je naplánované na utorok o 12.30 v budove GP SR a podľa posledných vyjadrení predsedu komisie Attilu Izsáka naplánované je ďalšie dokazovanie. Ústne pojednávanie je verejné.

Prvé konanie s Trnkom trvalo 2. júna približne osem hodín, z toho veľká časť za zatvorenými dverami. Dôvodom bolo, že v rôznych súčastiach polície prebiehajú trestné konania a nebolo vhodné, aby sa s nimi oboznamovala verejnosť.

 
Všetky práva vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ a fotografií zo zdrojov TASR je bez predchádzajúceho písomného súhlasu TASR porušením autorského zákona.
Ak ste našli chybu, napíšte na web@tyzden.sk.
.diskusia | Zobraziť
.posledné
.neprehliadnite