Zdá sa, že máte zablokovanú reklamu

Fungujeme však vďaka príjmom z reklamy a predplatného. Podporte nás povolením reklamy alebo kúpou predplatného.

Ďakujeme, že pozeráte .pod lampou. Chceli by ste na ňu prispieť?

Útok v Bratislave: Štyria ľudia zranení, podozrivého muža zadržala polícia

.redakcia .slovensko

Prípad si na mieste prevzala výjazdová skupina Odboru kriminálnej polície Krajského riaditeľstva Policajného zboru v Bratislave.

Útok v Bratislave: Štyria ľudia zranení, podozrivého muža zadržala polícia

bratislavskí kriminalisti vyšetrujú okolnosti prípadu zranenia štyroch osôb vrátane tínedžera na Nákovnej ulici v Bratislave. Muža podozrivého z útoku zadržali. Polícia o tom informuje na sociálnej sieti.

„Zranené osoby sú hospitalizované v bratislavských nemocniciach,“ uviedla polícia s tým, že ide o vážne zranenia. Miesto činu v súčasnosti dokumentuje vyšetrovateľ Policajného zboru.

zranení sú mimo ohrozenia života

Po útoku na Nákovnej ulici v Bratislave v pondelok skoro ráno priviezli do Univerzitnej nemocnice Bratislava (UNB) troch ľudí s vážnymi poraneniami, ktoré boli spôsobené niekoľkými bodnutiami. 

„Utrpeli početné bodné poranenia. Po ošetrení boli prevezení do bratislavských nemocníc a počas transportu sa nikto zo zranených nenachádzal v život ohrozujúcom stave,“ povedala Krčová.

 
Všetky práva vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ a fotografií zo zdrojov TASR je bez predchádzajúceho písomného súhlasu TASR porušením autorského zákona.
Ak ste našli chybu, napíšte na web@tyzden.sk.
.diskusia | Zobraziť
.posledné
.neprehliadnite