Zdá sa, že máte zablokovanú reklamu

Fungujeme však vďaka príjmom z reklamy a predplatného. Podporte nás povolením reklamy alebo kúpou predplatného.

Ďakujeme, že pozeráte .pod lampou. Chceli by ste na ňu prispieť?

Školy či pracoviská. Úrady spresnili, kde v nedeľu zaznamenali výskyt ochorenia

.redakcia .slovensko

Ministerstvo zdravotníctva (MZ) SR priblížilo, že pozitívne testy malo 256 žien a 248 mužov vo veku od jedného po 89 rokov.

Školy či pracoviská. Úrady spresnili, kde v nedeľu zaznamenali výskyt ochorenia SITA/Svet zdravia Humenská nemocnica stavebne upravila mobilné odberové miesto, aby dokázalo lepšie odolávať nepriaznivému počasiu a pripravila ho tak na nadchádzajúce zimné obdobie. Pri odberovom mieste bol vybudovaný prístrešok a okolie sa ohradilo plexisklom.

na Slovensku v nedeľu (11. 10.) pribudlo 504 nakazených novým koronavírusom z 3998 testov. Z ochorenia COVID-19 sa vyliečilo ďalších 400 pacientov. 

V súvislosti s novým koronavírusom nepribudlo žiadne úmrtie, celkový počet úmrtí na COVID-19 na Slovensku tak zostáva na čísle 61. Informuje o tom Národné centrum zdravotníckych informácií na webovej stránke covid-19.nczisk.sk.

Ministerstvo zdravotníctva (MZ) SR priblížilo, že pozitívne testy malo 256 žien a 248 mužov vo veku od jedného po 89 rokov.

 
Všetky práva vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ a fotografií zo zdrojov TASR je bez predchádzajúceho písomného súhlasu TASR porušením autorského zákona.
Ak ste našli chybu, napíšte na web@tyzden.sk.
.diskusia | Zobraziť
.posledné
.neprehliadnite