Zdá sa, že máte zablokovanú reklamu

Fungujeme však vďaka príjmom z reklamy a predplatného. Podporte nás povolením reklamy alebo kúpou predplatného.

Ďakujeme, že pozeráte .pod lampou. Chceli by ste na ňu prispieť?

V košickej univerzitnej nemocnici mali už takmer sto pôrodov rodičiek s covidom. Ani jedno bábätko sa s ochorením nenarodilo

.tasr .slovensko

V pôrodnici v takzvanej covidovej zóne Univerzitnej nemocnice Louisa Pasteura (UNLP) v Košiciach zaznamenali už 95 pôrodov rodičiek s ochorením covid-19, prípadne s podozrením naň. Podľa PCR testov, ktoré sa bábätkám robia výterom z hrdla, sa ani jedno nenarodilo s týmto ochorením, oznámila vo štvrtok nemocnica.

V košickej univerzitnej nemocnici mali už takmer sto pôrodov rodičiek s covidom. Ani jedno bábätko sa s ochorením nenarodilo SITA/Tomáš Somr

„šíriace sa informácie privádzajú rodičky do stresu a potom k nám prichádzajú s obavami. Môžem ubezpečiť všetky infikované rodičky, že u nás nájdu nielen oporu, ale aj profesionálnu opateru. Každý ľudský život má obrovskú hodnotu a s tým vedomím prichádzame do práce,“ odkazuje budúcim mamičkám primár gynekologicko-pôrodníckeho oddelenia Ladislav Rosocha.

Prvý takýto pôrod rodičky bez komplikácií odviedli 18.

 
Všetky práva vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ a fotografií zo zdrojov TASR je bez predchádzajúceho písomného súhlasu TASR porušením autorského zákona.
Ak ste našli chybu, napíšte na web@tyzden.sk.
.diskusia | Zobraziť
.posledné
.neprehliadnite