Zdá sa, že máte zablokovanú reklamu

Fungujeme však vďaka príjmom z reklamy a predplatného. Podporte nás povolením reklamy alebo kúpou predplatného.

Ďakujeme, že pozeráte .pod lampou. Chceli by ste na ňu prispieť?

Platia nové vyhlášky, do fitnescentier nebude potrebný negatívny test

.tasr .slovensko

Na vstup do fitnescentier napokon nebude potrebné preukázať sa negatívnym testom na ochorenie COVID-19. Pri akvaparkoch sa táto povinnosť bude vzťahovať len na vstup do interiérových služieb. V súvislosti s novými vyhláškami, ktoré platia od pondelka, to oznámil Úrad verejného zdravotníctva (ÚVZ) SR, pričom vysvetlil, že avizovaná povinnosť sa zmenila na základe záverov odborného konzília.

Platia nové vyhlášky, do fitnescentier nebude potrebný negatívny test SITA/Alexandra Čunderlíková

„v prípadoch, keď sa na vstup do prevádzky vyžaduje negatívny test na ochorenie COVID-19, je ho naďalej možné nahradiť potvrdením o očkovaní alebo potvrdením o prekonaní ochorenia nie starším ako 180 dní. Povinnosť sa nevzťahuje na deti do desiatich rokov,“ dodali hygienici.

V prípade hromadných podujatí sa podľa aktualizovaných pravidiel zvýši doterajší limit návštevníkov. V aktuálne najhoršom, teda treťom stupni varovania (bordová farba), bude povolené organizovať podujatia do šiestich osôb.

 
Všetky práva vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ a fotografií zo zdrojov TASR je bez predchádzajúceho písomného súhlasu TASR porušením autorského zákona.
Ak ste našli chybu, napíšte na web@tyzden.sk.
.diskusia | Zobraziť
.posledné
.neprehliadnite