Zdá sa, že máte zablokovanú reklamu

Fungujeme však vďaka príjmom z reklamy a predplatného. Podporte nás povolením reklamy alebo kúpou predplatného.

Ďakujeme, že pozeráte .pod lampou. Chceli by ste na ňu prispieť?

Odsúdený Kudlička považoval Dušana Kováčika za priateľa

.sita .slovensko

Ľubomír Kudlička, prezývaný Kudla, je právoplatne odsúdený na 25 rokov za objednávku vraždy a tiež je stíhaný v rámci aktivít zločineckej skupiny takáčovcov.

Odsúdený Kudlička považoval Dušana Kováčika za priateľa SITA

ľubomír Kudlička, prezývaný Kudla, ktorý je právoplatne odsúdený na 25 rokov za objednávku vraždy a tiež je stíhaný v rámci aktivít zločineckej skupiny takáčovcov, považoval bývalého špeciálneho prokurátora Dušana K. za blízkeho priateľa. Vo výpovedi na Špecializovanom trestnom súde v Pezinku to dnes uviedol bývalý člen skupiny takáčovcov Matej Zeman. Podľa neho Kudlička oceňoval, že Dušan K. vedel vybaviť rôzne záležitosti a zabezpečiť potrebné informácie. Obžalovaný Dušan K. sa v reakcii na toto tvrdenie zasmial.

„Opisoval, že majú dobré vzťahy, dobré dohody," uviedol svedok. Zároveň opísal, ako skupina po vzatí svojho šéfa Kudličku do väzby v roku 2017 zariaďovala jeho prepustenie.

 
Všetky práva vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ a fotografií zo zdrojov SITA je bez predchádzajúceho písomného súhlasu SITA porušením autorského zákona.
Ak ste našli chybu, napíšte na web@tyzden.sk.
.diskusia | Zobraziť
.posledné
.neprehliadnite