Zdá sa, že máte zablokovanú reklamu

Fungujeme však vďaka príjmom z reklamy a predplatného. Podporte nás povolením reklamy alebo kúpou predplatného.

Ďakujeme, že pozeráte .pod lampou. Chceli by ste na ňu prispieť?

Ministerstvo zdravotníctva podáva trestné oznámenie pre tender na zabezpečenie prevádzky IT systémov

.sita .slovensko

Existuje dôvodné podozrenie, že s podkladmi vypracovanými pre účely vyhlásenej verejnej súťaže mohlo byť manipulované osobami z externého prostredia, a to v súčinnosti so zamestnancami NCZI.

Ministerstvo zdravotníctva podáva trestné oznámenie pre tender na zabezpečenie prevádzky IT systémov SITA/Branislav Bibel

ministerstvo zdravotníctva SR podáva trestné oznámenie na neznámeho páchateľa pre verejné obstarávania. Ich predmetom bolo poskytovanie podporných služieb pre zabezpečenie prevádzky informačných systémov Národného centra zdravotníckych informácií (NCZI). Ako informovala hovorkyňa rezortu Zuzana Eliášová, existuje dôvodné podozrenie, že s podkladmi vypracovanými pre účely vyhlásenej verejnej súťaže mohlo byť manipulované osobami z externého prostredia, reprezentujúcimi obchodnú spoločnosť pôsobiacu v IT biznise, a to v súčinnosti so zamestnancami NCZI.

 
Všetky práva vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ a fotografií zo zdrojov SITA je bez predchádzajúceho písomného súhlasu SITA porušením autorského zákona.
Ak ste našli chybu, napíšte na web@tyzden.sk.
.diskusia | Zobraziť
.posledné
.neprehliadnite