Zdá sa, že máte zablokovanú reklamu

Fungujeme však vďaka príjmom z reklamy a predplatného. Podporte nás povolením reklamy alebo kúpou predplatného.

Ďakujeme, že pozeráte .pod lampou. Chceli by ste na ňu prispieť?

Hnutie OĽaNO znepokojila správa o možnom dôkaznom znehodnotení nahrávky s kauzou Gorila

.tasr .sita .slovensko

Boj o právny charakter štátu podľa šéfa klubu OĽaNO Michala Šipoša trvá a chce veriť, že generálna prokuratúra nevyniesla definitívny ortieľ nad korupčnou megakauzou, ktorá dlhé roky traumatizuje Slovensko.

Hnutie OĽaNO znepokojila správa o možnom dôkaznom znehodnotení nahrávky s kauzou Gorila SITA/Ľudovít Vaniher

hnutie Obyčajní ľudia a nezávislé osobnosti (OĽaNO) znepokojila správa o možnom dôkaznom znehodnotení nahrávky s kauzou Gorila. V tlačovej správe o tom informoval Peter Dojčan z mediálneho tímu OĽaNO.

„Ničenie dôkazov pravdu neumlčí. Tak či tak, z nahrávky je každému jasné, akí politici sa s Haščákom stretávali, s akými pohnútkami a aký kolotoč zlodejskej špirály to vyvolalo. Boj o právny charakter štátu však trvá a chcem veriť, že generálna prokuratúra týmto nevyniesla definitívny ortieľ nad korupčnou megakauzou, ktorá dlhé roky traumatizuje Slovensko a že páchatelia, ktorí obludným spôsobom vyciciavali peniaze občanov, neuniknú spravodlivosti,“ vyhlásil predseda poslaneckého klubu OĽaNO Michal Šipoš.

 
Všetky práva vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ a fotografií zo zdrojov TASR je bez predchádzajúceho písomného súhlasu TASR porušením autorského zákona.
Všetky práva vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ a fotografií zo zdrojov SITA je bez predchádzajúceho písomného súhlasu SITA porušením autorského zákona.
Ak ste našli chybu, napíšte na web@tyzden.sk.
.diskusia | Zobraziť
.posledné
.neprehliadnite