Zdá sa, že máte zablokovanú reklamu

Fungujeme však vďaka príjmom z reklamy a predplatného. Podporte nás povolením reklamy alebo kúpou predplatného.

Ďakujeme, že pozeráte .pod lampou. Chceli by ste na ňu prispieť?

Generálna prokuratúra zakázala prítomnosť Lipšica na medzirezortných aktivitách mimo prokuratúr

.sita .slovensko

Po zasadnutí Bezpečnostnej rady SR premiér Eduard Heger (OĽaNO) 16. septembra ohlásil vznik odbornej pracovnej skupiny, ktorá má pripraviť návrhy zmien vo fungovaní polície, prokuratúry a súdov.

Generálna prokuratúra zakázala prítomnosť Lipšica na medzirezortných aktivitách mimo prokuratúr Tlačový a informačný odbor Úradu vlády SR

generálna prokuratúra SR zakázala prítomnosť špeciálneho prokurátora Daniela Lipšica na medzirezortných aktivitách mimo prokuratúr, vrátane účasti na pracovnej skupine Bezpečnostnej rady SR ako aj na pracovnej skupine k zmene paragrafu 363 Trestného poriadku. V tlačovej správe o tom informovala ministerka investícii, regionálneho rozvoja a informatizácie Veronika Remišová (Za ľudí). Toto, ako aj stíhanie vyšetrovateľov Národnej kriminálnej agentúry (NAKA) alebo obvinenie novinárov Denníka N je podľa ministerky súčasť aktuálneho zápasu o očistu Slovenska a o právny štát.

 
Všetky práva vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ a fotografií zo zdrojov SITA je bez predchádzajúceho písomného súhlasu SITA porušením autorského zákona.
Ak ste našli chybu, napíšte na web@tyzden.sk.
.diskusia | Zobraziť
.posledné
.neprehliadnite