Zdá sa, že máte zablokovanú reklamu

Fungujeme však vďaka príjmom z reklamy a predplatného. Podporte nás povolením reklamy alebo kúpou predplatného.

Ďakujeme, že pozeráte .pod lampou. Chceli by ste na ňu prispieť?

Ministri schválili zmeny zákonov týkajúcich sa dohľadu nad dodržiavaním protipandemických opatrení

.sita .slovensko

Minister Lengvarský zároveň predložil aj návrh na skrátené legislatívne konanie o tomto návrhu zákona, ktorý Vláda SR takisto schválila.

Ministri schválili zmeny zákonov týkajúcich sa dohľadu nad dodržiavaním protipandemických opatrení SITA/Alexandra Čunderlíková

minister zdravotníctva Vladimír Lengvarský na stredajšom rokovaní vlády predložil návrh zákona, ktorým sa menia a dopĺňajú niektoré zákony v súvislosti s treťou vlnou pandémie ochorenia COVID-19. Iniciatívny návrh ministra kabinet schválil, vychádza z protipandemických opatrení, ktoré minulý týždeň navrhli členovia konzília odborníkov. Cieľom novely je podľa predložených materiálov reagovať na aktuálny stav v spoločnosti týkajúci sa dohľadu nad dodržiavaním opatrení. Lengvarský zároveň predložil aj návrh na skrátené legislatívne konanie o tomto návrhu zákona, ktorý Vláda SR takisto schválila.

Vláda odsúhlasila úpravu povinnosti prevádzkovateľov. Tí budú musieť vyžadovať od osôb preukázanie totožnosti a odmietnuť vstup do prevádzkových priestorov zariadení alebo na hromadné podujatie tým osobám, ktoré odmietnu svoju totožnosť preukázať.

 
Všetky práva vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ a fotografií zo zdrojov SITA je bez predchádzajúceho písomného súhlasu SITA porušením autorského zákona.
Ak ste našli chybu, napíšte na web@tyzden.sk.
.diskusia | Zobraziť
.posledné
.neprehliadnite