Zdá sa, že máte zablokovanú reklamu

Fungujeme však vďaka príjmom z reklamy a predplatného. Podporte nás povolením reklamy alebo kúpou predplatného.

Ďakujeme, že pozeráte .pod lampou. Chceli by ste na ňu prispieť?

Kampaň Darujme si Vianoce v Trnave podporil minister Korčok, herci aj športovci

.sita .slovensko

Som smutný z toho, že musím ísť vôbec podporovať takéto niečo, čo by mala byť samozrejmosť. V 21. storočí by mal predsa každý pochopiť, že jedinou cestou je očkovanie, povedal o očkovacej kampani herec Vladimír Jedľovský.

Kampaň Darujme si Vianoce v Trnave podporil minister Korčok, herci aj športovci SITA/Milo Fabian

zdravotníkom vo veľkokapacitnom očkovacom centre v Trnave dnes za ich dlhodobú prácu v boji s pandémiou ochorenia covid-19 poďakoval minister zahraničných vecí Ivan Korčok. Po rozhovoroch s lekármi a sestričkami povedal, že mnohí majú za sebou už viac ako tridsať očkovacích víkendov. Ocenil tiež prácu ľudí z Úradu Trnavského samosprávneho kraja, ktorí víkendové očkovania už celé mesiace organizujú.

Práve očkovanie je podľa ministra Korčoka jediná cesta, ako sa dá dostať z pandémie. Kto neverí v 21. storočí vede a tomu, čo sa deje na oddeleniach v nemocniciach, kde zomierajú ľudia, je podľa neho maximálne nezodpovedný človek.

 
Všetky práva vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ a fotografií zo zdrojov SITA je bez predchádzajúceho písomného súhlasu SITA porušením autorského zákona.
Ak ste našli chybu, napíšte na web@tyzden.sk.
.diskusia | Zobraziť
.posledné
.neprehliadnite