Zdá sa, že máte zablokovanú reklamu

Fungujeme však vďaka príjmom z reklamy a predplatného. Podporte nás povolením reklamy alebo kúpou predplatného.

Ďakujeme, že pozeráte .pod lampou. Chceli by ste na ňu prispieť?

Podľa Slovenskej komory zdravotníckych záchranárov bol protest záchranárov slušný a bez výtržností

.tasr .slovensko

Ako informovali jej prezident František Majerský a viceprezident Michal Weinciller, na protest prišli jednotlivci, ktorí dodržiavali všetky opatrenia, boli zaočkovaní a bez čo i len náznaku akýchkoľvek výtržností a problémov slušne potleskom vyjadrili svoj názor.

Podľa Slovenskej komory zdravotníckych záchranárov bol protest záchranárov slušný a bez výtržností SITA/Branislav Bibel

slovenská komora zdravotníckych záchranárov (SKZZ) si nie je vedomá toho, že by pri utorňajšom (14. 12.) proteste pred budovou Národnej rady (NR) SR konala protiprávne. Ako TASR informovali jej prezident František Majerský a viceprezident Michal Weinciller, na protest prišli jednotlivci, ktorí dodržiavali všetky opatrenia, boli zaočkovaní a bez čo i len náznaku akýchkoľvek výtržností a problémov slušne potleskom vyjadrili svoj názor.

„Považujeme za absurdné, ak dvaja záchranári skončia na štyri hodiny za mrežami len preto, že si dovolili upozorniť, že o pár rokov nebude mať kto zachraňovať občanov tejto krajiny. Toto nemá trápiť záchranárov v policajnej cele, toto má trápiť vedenie našej krajiny,“ uviedol Weinciller.

Šéf komory poukázal na to, že od jari počúvajú od politikov, ministrov či premiéra Eduarda Hegera (OĽANO) o zvyšovaní platov, ktoré majú byť dorovnané k okolitým krajinám a majú tak zabrániť odlevu záchranárov a zdravotníkov zo systému.

 
Všetky práva vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ a fotografií zo zdrojov TASR je bez predchádzajúceho písomného súhlasu TASR porušením autorského zákona.
Ak ste našli chybu, napíšte na web@tyzden.sk.
.diskusia | Zobraziť
.posledné
.neprehliadnite