Zdá sa, že máte zablokovanú reklamu

Fungujeme však vďaka príjmom z reklamy a predplatného. Podporte nás povolením reklamy alebo kúpou predplatného.

Ďakujeme, že pozeráte .pod lampou. Chceli by ste na ňu prispieť?

Hotely, reštaurácie v nich aj lyžiarske strediská môžu byť otvorené aj po 9. januári

.sita .slovensko

Budú môcť fungovať v rovnakom režime ako v súčasnosti, informoval minister dopravy a výstavby Andrej Doležal. Odvolal sa pritom na takýto prísľub z ministerstva zdravotníctva.

Hotely, reštaurácie v nich aj lyžiarske strediská môžu byť otvorené aj po 9. januári SITA/Tomáš Somr

hotely, reštaurácie v nich aj lyžiarske strediská budú môcť zostať otvorené aj po 9. januári 2022 v rovnakom režime, v akom fungujú v súčasnosti. Minister dopravy a výstavby Andrej Doležal o tom informoval s tým, že takýto prísľub dostal rezort z ministerstva zdravotníctva.

„Zároveň chceme všetkých prevádzkarov poprosiť, aby dodržiavanie opatrení prísne kontrolovali a návštevníkov, aby rešpektovali ich pokyny. Ak si chceme aj naďalej užívať lyžovačky či wellness pobyty, musíme sa všetci správať zodpovedne,“ uviedol na sociálnej sieti Doležal.

Hotely a podobné ubytovacie zariadenia môžu po otvorení od 25.

 

Celý článok si môžete prečítať, ak si kúpite Digital predplatné .týždňa. Ponúkame už aj možnosť kúpiť si spoločný prístup na .týždeň a Denník N.

predplatiť

Všetky práva vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ a fotografií zo zdrojov SITA je bez predchádzajúceho písomného súhlasu SITA porušením autorského zákona.
Ak ste našli chybu, napíšte na web@tyzden.sk.
.diskusia | Zobraziť
.posledné
.neprehliadnite