Zdá sa, že máte zablokovanú reklamu

Fungujeme však vďaka príjmom z reklamy a predplatného. Podporte nás povolením reklamy alebo kúpou predplatného.

Ďakujeme, že pozeráte .pod lampou. Chceli by ste na ňu prispieť?

Vyšetrovateľ bude žiadať väzobné stíhanie obvineného Roberta Fica

.sita .slovensko

Zároveň vyšetrovateľ Národnej kriminálnej agentúry spracoval podnet na podanie návrhu na vzatie obvineného exministra vnútra Roberta K. do väzby.

Vyšetrovateľ bude žiadať väzobné stíhanie obvineného Roberta Fica SITA/Branislav Bibel

vyšetrovateľ Národnej kriminálnej agentúry (NAKA) bude žiadať väzobné stíhanie obvineného predsedu strany Smer – sociálna demokracia a bývalého premiéra Roberta F. V stredu 20. apríla poslal spisový materiál na spracovanie podnetu na vyžiadanie návrhu na väzbu. Dnes vyšetrovateľ NAKA spracoval podnet na podanie návrhu na vzatie obvineného exministra vnútra Roberta K. do väzby, a to pre dôvodnú obavu, že bude pôsobiť na svedkov, znalcov, spoluobvinených alebo inak mariť objasňovanie skutočností závažných pre trestné stíhanie. Informovala o tom polícia vo svojom profile na sociálnej sieti.

Polícia v stredu 20. apríla potvrdila obvinenie Roberta F., Roberta K. a advokáta Mareka P. Obvinení sú zo založenia, zosnovania a podporovania zločineckej skupiny a ohrozenia daňového tajomstva.

Ak si predplatíte tlačený .týždeň na ďalší rok, pomôžete nám prežiť a robiť to, čo vieme. Vopred ďakujeme. 

Všetky práva vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ a fotografií zo zdrojov SITA je bez predchádzajúceho písomného súhlasu SITA porušením autorského zákona.
Ak ste našli chybu, napíšte na web@tyzden.sk.
.diskusia | Zobraziť
.posledné
.neprehliadnite