Zdá sa, že máte zablokovanú reklamu

Fungujeme však vďaka príjmom z reklamy a predplatného. Podporte nás povolením reklamy alebo kúpou predplatného.

Ďakujeme, že pozeráte .pod lampou. Chceli by ste na ňu prispieť?

Hlasovanie o vyslovení nedôvery vláde sa opäť posunulo, predseda parlamentu Kollár zvolal poslanecké grémium

.sita .slovensko

Poslanci NR SR už mali na žiadosť OĽaNO pred hlasovaním o vyslovení nedôvery vláde prestávku na poradu klubov.

Hlasovanie o vyslovení nedôvery vláde sa opäť posunulo, predseda parlamentu Kollár zvolal poslanecké grémium SITA/Diana Černáková

hlasovanie o vyslovení nedôvery vláde SR sa opäť posunulo, predseda Národnej rady (NR) SR Boris Kollár (Sme rodina) zvolal poslanecké grémium.

Poslanci NR SR už mali na žiadosť OĽaNO pred hlasovaním o vyslovení nedôvery vláde prestávku na poradu klubov. Predseda poslaneckého klubu OĽaNO Michal Šipoš podal procedurálny návrh na 30-minútovú prestávku, šéf parlamentu Kollár ju určil na 20 minút. Šipoš žiadal prestávku pred hlasovaním už aj v utorok, keď malo byť hlasovanie o vyslovení nedôvery vláde.

Zároveň dnes neprešiel procedurálny návrh Miloša Svrčeka a Petry Hajšelovej z poslaneckého klubu Sme rodina na umožnenie skrátenia volebného obdobia vlády. Za návrh hlasovalo 74 poslancov, 76 bolo proti, nikto sa nezdržal, prítomní boli všetci poslanci.

Ak si predplatíte tlačený .týždeň na ďalší rok, pomôžete nám prežiť a robiť to, čo vieme. Vopred ďakujeme. 

Všetky práva vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ a fotografií zo zdrojov SITA je bez predchádzajúceho písomného súhlasu SITA porušením autorského zákona.
Ak ste našli chybu, napíšte na web@tyzden.sk.
.diskusia | Zobraziť
.posledné
.neprehliadnite