Zdá sa, že máte zablokovanú reklamu

Fungujeme však vďaka príjmom z reklamy a predplatného. Podporte nás povolením reklamy alebo kúpou predplatného.

Ďakujeme, že pozeráte .pod lampou. Chceli by ste na ňu prispieť?

NAKA rieši prípad nebezpečného vyhrážania sa ministrovi Naďovi

.tasr .slovensko

Minister vyhlásil, že vyhrážkami sa nenechá zastrašiť, považuje ich za nechutnú súčasť politiky a aj v minulosti ich riešil s políciou.

NAKA rieši prípad nebezpečného vyhrážania sa ministrovi Naďovi SITA/Branislav Bibel

národná kriminálna agentúra (NAKA) rieši nebezpečné vyhrážanie sa dočasne poverenému ministrovi obrany Jaroslavovi Naďovi (OĽANO), ktorý v uplynulých dňoch dostal obálku s ostrým nábojom. Vyplýva to z informácií, ktoré pre TASR uviedol vedúci oddelenia komunikácie Prezídia Policajného zboru Michal Slivka s tým, že trestnú vec dokumentujú.

„Vzhľadom na počiatočné štádium vyšetrovania nebudeme v súčasnosti poskytovať žiadne bližšie informácie,“ doplnil Slivka.

Naď dostal obálku s ostrým nábojom v deň výročia vraždy novinára Jána Kuciaka a jeho snúbenice Martiny Kušnírovej. Minister vyhlásil, že vyhrážkami sa nenechá zastrašiť, považuje ich za nechutnú súčasť politiky a aj v minulosti ich riešil s políciou.

Ak si predplatíte tlačený .týždeň na ďalší rok, pomôžete nám prežiť a robiť to, čo vieme. Vopred ďakujeme.

Všetky práva vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ a fotografií zo zdrojov TASR je bez predchádzajúceho písomného súhlasu TASR porušením autorského zákona.
Ak ste našli chybu, napíšte na web@tyzden.sk.
.diskusia | Zobraziť
.posledné
.neprehliadnite