Zdá sa, že máte zablokovanú reklamu

Fungujeme však vďaka príjmom z reklamy a predplatného. Podporte nás povolením reklamy alebo kúpou predplatného.

Ďakujeme, že pozeráte .pod lampou. Chceli by ste na ňu prispieť?

Dočasne poverený premiér definitívne odchádza z hnutia OĽaNO

.sita .slovensko

Ako uviedol dočasne poverený premiér Eduard Heger o polnoci na sociálnej sieti, jeho úloha v hnutí sa naplnila.

Dočasne poverený premiér definitívne odchádza z hnutia OĽaNO SITA/Jana Birošová

eduard Heger potvrdil svoj odchod z hnutia OĽaNO. Ako uviedol dočasne poverený premiér Eduard Heger o polnoci na sociálnej sieti, jeho úloha v hnutí sa naplnila. „Dnes sa moja úloha a poslanie v hnutí naplnili. Mám vlastnú víziu o politike. Viem, že ak ju chcem naplniť, musím sa vydať vlastnou cestou. Život jednoducho prináša situácie, kedy sa musíme rozhodnúť. Ja to robím dnes,“ napísal Heger.

Heger svoje pôsobenie v OĽaNO považuje za jednu z najdôležitejších životných etáp. „Dostal som od hnutia dôveru a príležitosť byť súčasťou vlády a neskôr riadiť našu krajinu. S hnutím som si prešiel dlhú spoločnú cestu. Zažili sme náročné i pekné chvíle. Robili sme aj chyby, pretože nie sme dokonalí, pretože sme len ľudia. Lepšie Slovensko však bolo našou prioritou,“ konštatoval Heger.

Na kroky premiéra Hegera už reagoval aj predseda hnutia OĽaNO Igor Matovič. Ten mu na sociálnej sieti zaprial veľa šťastia a poďakoval za spoločnú cestu.

Ak si predplatíte tlačený .týždeň na ďalší rok, pomôžete nám prežiť a robiť to, čo vieme. Vopred ďakujeme.

Všetky práva vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ a fotografií zo zdrojov SITA je bez predchádzajúceho písomného súhlasu SITA porušením autorského zákona.
Ak ste našli chybu, napíšte na web@tyzden.sk.
.diskusia | Zobraziť
.posledné
.neprehliadnite