Zdá sa, že máte zablokovanú reklamu

Fungujeme však vďaka príjmom z reklamy a predplatného. Podporte nás povolením reklamy alebo kúpou predplatného.

Ďakujeme, že pozeráte .pod lampou. Chceli by ste na ňu prispieť?

Pri výbere drogérie Slováci už osem rokov najviac veria dm drogerie markt

.sponzorované .promotion

Podľa najrozsiahlejšieho prieskumu spotrebiteľskej dôvery zostáva dm jednotkou medzi obchodníkmi v kategórii drogérií. Prvenstvo a ocenenie Najdôveryhodnejšia značka vďaka takmer dvom tretinám respondentských hlasov v tejto kategórii získala už po ôsmykrát.

Pri výbere drogérie Slováci už osem rokov najviac veria dm drogerie markt Najdôveryhodnejšia značka 2023

mená víťazov zazneli na galavečeri dňa 30. novembra, kde ocenenie pre dm s vďakou prevzala regionálna manažérka Romana Fedorová: „Ďakujeme, dôvera spotrebiteľov je pre nás veľmi cenná a nesmierne si vážime, že pretrváva už niekoľko rokov. Našou ponukou, službami a aktivitami udržateľného a zodpovedného podnikania sa budeme aj naďalej usilovať pestovať ju a naše dobré vzťahy so zákazníkmi nesklamať.“

Respodnentov prieskumu Najdôveryhodnejšia značka 2023, uskutočneného nezávislou výskumnou agentúrou NielsenIQ, tvorila reprezentatívna vzorka dvetisíc slovenských spotrebiteľov, ktorá hodnotila vždy desať najsilnejších značiek s najvyšším objemom predaja v danej kategórii. Celkový počet tento rok predstavoval viac ako 700 značiek vyhodnocovaných v 85 kategóriách. Víťazné značky môžu počas nasledujúceho roka pri svojej propagácii využívať logo Najdôveryhodnejšia značka.

Ak ste našli chybu, napíšte na web@tyzden.sk.
.diskusia | Zobraziť
.posledné
.neprehliadnite