Zdá sa, že máte zablokovanú reklamu

Fungujeme však vďaka príjmom z reklamy a predplatného. Podporte nás povolením reklamy alebo kúpou predplatného.

Ďakujeme, že pozeráte .pod lampou. Chceli by ste na ňu prispieť?

Poznáme najlepšiu digitálnu banku na Slovensku

.sponzorované .promotion

365.bank sa stala víťazom prestížnej medzinárodnej ceny Euromoney Awards for Excellence v kategórii Najlepšia digitálna banka na Slovensku (Slovakia's Best Digital Bank). Odovzdávanie cien prebehlo minulý týždeň na galavečere v Londýne. Získanie ocenenia reflektuje najmä digitálne riešenia postavené na „mobile first“ princípoch, ktoré 365.bank razí od svojho vzniku a na ktoré nadviazala aj po svojej transformácii na plnoformátovú banku.

Poznáme najlepšiu digitálnu banku na Slovensku

Od digitálneho priekopníka k plnoformátovej banke

365.bank začínala ako čisto digitálna banka, ktorá odštartovala svoju činnosť v beta prevádzke po vzore zahraničných fintechov a startupov. V roku 2021 prešla transformáciou a stala sa plnoformátovou retailovou bankou so sieťou kontaktných miest. Digitálny kanál je pritom aj naďalej kľúčovým prvkom jej DNA. 

Počas uplynulého roka pritom banka pokračovala v modernizácii svojich produktov a služieb, vrátane mobilnej aplikácie, a priniesla viaceré inovácie najmä v oblasti digitálnych peňaženiek, ale aj na poli digitálneho investovania. Za svoje aktivity si odnáša prvenstvo v súťaži Euromoney Award for Excellence. Britský magazín jej pritom udelil titul Najlepšej digitálnej banky na Slovensku.

 „365.bank vyrástla z digitálneho priekopníka na plnoformátovú retailovú banku, vďaka čomu vieme obslúžiť nielen digitálneho, ale aj tradičnejšieho klienta. Digitálny princíp je však na pozadí všetkého, čo robíme aj naďalej. Pretože s rastúcou digitalizáciou sa menia aj preferencie samotných klientov. Ako banka chceme držať krok s ich potrebami, a preto je pre nás aj naďalej dôležitý princíp „mobile first,“ na ktorom je Trišesťpäťka postavená od svojho vzniku,“ hovorí Andrej Zaťko, CEO a co-owner 365.bank.

O ocenení Euromoney

Euromoney Awards for Excellence je jedným z najprestížnejších ocenení v bankovom sektore, ktoré sa udeľuje od roku 1992. Euromoney každoročne hodnotí banky na základe ich výkonnosti, inovácií a schopnosti prispôsobiť sa meniacim sa podmienkam na trhu. Odovzdávanie tohtoročných výsledkov prebehlo 18. júla v Londýne na slávnostnom ceremoniáli. 

Ak ste našli chybu, napíšte na web@tyzden.sk.
.diskusia | Zobraziť
.posledné
.neprehliadnite