Zdá sa, že máte zablokovanú reklamu

Fungujeme však vďaka príjmom z reklamy a predplatného. Podporte nás povolením reklamy alebo kúpou predplatného.

Ďakujeme, že pozeráte .pod lampou. Chceli by ste na ňu prispieť?

Zootrite a choďte do zoo – nevýherné Tipos žreby Vám otvoria brány do ZOO Bojnice

.sponzorované .promotion

Národná lotériová spoločnosť TIPOS predstavuje v spolupráci s Národnou zoologickou záhradou Bojnice nový projekt, ktorý spája radosť z hry s podporou regionálneho cestovného ruchu. Hráči okamžitých lotérií od TIPOSu odteraz môžu vymeniť svoje nevýherné TIPOS žreby v minimálnej hodnote 20 eur za vstupenku pre dospelých do jednej z najobľúbenejších turistických destinácií na Slovensku – Národnej ZOO Bojnice.

Zootrite a choďte do zoo – nevýherné Tipos žreby Vám otvoria brány do ZOO Bojnice

Tento unikátny projekt je súčasťou stratégie TIPOSu ako prepájať produkty a značku národnej lotériovej spoločnosti s podporou cestovného ruchu na Slovensku. Aj spoločnosť TIPOS, ktorej akcionárom je Ministerstvo cestovného ruchu a športu SR, má takýmto spôsobom v záujme napomáhať plniť ciele nového ministerstva pre rozvoj turistického sektora na Slovensku. Jedným z hlavných cieľov ministerstva je udržať domácich turistov a dovolenkárov na Slovensku a zároveň prilákať zahraničných návštevníkov.

Nový projekt TIPOSu a Národnej ZOO Bojnice je príkladom toho, ako môže vyzerať spolupráca dvoch štátnych subjektov so spoločným cieľom - rozvíjať slovenský cestovný ruch. Stále vyhľadávame nové spôsoby, ako prepájať národnú lotériovú spoločnosť so športom, cestovným ruchom a kultúrou, ideálne aj s pridanou hodnotou pre našich klientov naprieč celým Slovenskom, čo sa nám v tomto prípade dokonale podarilo,“ dodáva Peter Deďo, predseda predstavenstva a generálny riaditeľ národnej lotériovej spoločnosti. 

Mesto Bojnice je známe svojou bohatou ponukou atrakcií, z ktorých si vyberie každý návštevník. Pre milovníkov histórie sa tu nachádza jeden z najznámejších a najnavštevovanejších zámkov na Slovensku – Bojnický zámok. Ten ponúka prehliadky takmer počas celého roka. Počas leta si zas návštevníci môžu vychutnať odpočinok na Bojnickom kúpalisku. Trojicu týchto atrakcií uzatvára naša najstaršia ZOO – Národná zoologická záhrada Bojnice. Bola založená v roku 1955 a ponúka bohatý program pre návštevníkov všetkých vekových kategórií. Návšteva Bojníc tak ponúka komplexný turistický zážitok.

Zážitok a radosť z hry sa snaží prinášať aj TIPOS prostredníctvom svojich okamžitých lotérií. Nie všetky žreby môžu byť výherné, ale odteraz práve tie nevýherné môžu poslúžiť a tiež priniesť radosť. 

Nevýherné žreby už nemusia byť len symbolom neúspechu. Teraz ich naši hráči môžu premeniť na zážitok a stráviť príjemný deň v Národnej ZOO Bojnice,“ dopĺňa Jana Pohorelská, hovorkyňa spoločnosti TIPOS. 

Stačí, ak hráči prinesú svoje nevýherné TIPOS žreby v minimálnej hodnote 20 eur na pokladňu Národnej ZOO Bojnice, kde im tieto zamenia za vstupenku pre dospelých.

Ak ste našli chybu, napíšte na web@tyzden.sk.
.diskusia | Zobraziť
.posledné
.neprehliadnite