Zdá sa, že máte zablokovanú reklamu

Fungujeme však vďaka príjmom z reklamy a predplatného. Podporte nás povolením reklamy alebo kúpou predplatného.

Ďakujeme, že pozeráte .pod lampou. Chceli by ste na ňu prispieť?

Príležitosť na dynamickom realitnom trhu v Egypte, prečo je ideálny čas na kúpu nehnuteľnosti?

.sponzorované .promotion

Egypt je krajina, ktorá už desaťročia láka turistov svojou fascinujúcou históriou, bohatou kultúrou a nádhernými plážami. V posledných rokoch sa však Egypt stáva aj atraktívnou destináciou pre investorov do nehnuteľností.

Príležitosť na dynamickom realitnom trhu v Egypte, prečo je ideálny čas na kúpu nehnuteľnosti?

Dynamický trh ponúka široké spektrum možností, od malých apartmánov až po luxusné vily. Aby sme získali lepší prehľad o investičných príležitostiach v tejto krajine, porozprávali sme sa s Tamášom Iliasom, majiteľom realitnej kancelárie v Hurgade GoEgypt, ktorá sa špecializuje na egyptský trh.

 1. Prečo Egypt? Tamáš začína rozhovor tým, že zdôrazňuje, že prvým krokom pri zvažovaní kúpy nehnuteľnosti v Egypte je pochopiť motiváciu klienta. Rôzne potreby vedú k výberu rôznych typov nehnuteľností – niekto hľadá investičnú príležitosť, iný miesto na rekreáciu či trvalé bývanie. Egypt ponúka nehnuteľnosti od lacných garzóniek až po luxusné vily, pričom ceny sa pohybujú od 1000 do 1300 eur za meter štvorcový, ak chcete kvalitnú nehnuteľnosť na dobrom mieste.

2. Investičné príležitosti a návratnosť: Egypt je podľa Tamáša na prahu veľkej vlny zdražovania, podobnej tej, ktorú zažila stredná Európa pred dekádou. Ceny nehnuteľností v posledných dvoch rokoch vzrástli o 25-30%, čo znamená, že teraz je ten správny čas na investovanie. tamáš uvádza, že priemerný čistý výnos z prenájmu nehnuteľnosti sa pohybuje medzi 10 až 12 % ročne, čo znamená, že investícia sa môže vrátiť už za 8 až 10 rokov.

3. Bezpečnosť a právne aspekty: Jednou z najčastejších otázok, ktorú Tamáš od klientov dostáva, je bezpečnosť v Egypte. Uisťuje, že Egypt je relatívne bezpečná krajina, kde kriminalita nie je výrazným problémom. Ďalšou obavou sú právne aspekty kúpy nehnuteľnosti. V Egypte neexistujú významné právne prekážky pre zahraničných investorov – stačí mať peniaze a kópiu pasu.

4. Výhody života v Egypte: Tamáš v závere rozhovoru hovorí o osobných skúsenostiach a dôvodoch, prečo sa mu v Egypte páči. Vyzdvihuje najmä priateľskú atmosféru, pokojný životný štýl a to, že ľudia v Egypte sú prívetiví a nezávidia si. Život v Egypte je podľa neho pohodový a ideálny pre tých, ktorí hľadajú miesto, kde môžu uniknúť stresu každodenného života.

Čo sa dozviete z celého video-rozhovoru:

  • Aktuálne trendy na trhu nehnuteľností v Egypte.
  • Prečo je teraz správny čas na investovanie do nehnuteľností v Egypte.
  • Aké typy nehnuteľností sú v Egypte k dispozícii a ich cenové rozmedzie.
  • Priemerná návratnosť investície do nehnuteľnosti v Egypte.
  • Bezpečnostná situácia a právne aspekty spojené s kúpou nehnuteľnosti.
  • Výhody a riziká spojené s investovaním do nehnuteľností v Egypte.
  • Osobné skúsenosti majiteľa realitnej kancelárie so životom a podnikaním v Egypte.

https://goegypt.sk/

 Tamáš IliasTamáš Ilias

Ak ste našli chybu, napíšte na web@tyzden.sk.
.diskusia | Zobraziť
.posledné
.neprehliadnite