Zdá sa, že máte zablokovanú reklamu

Fungujeme však vďaka príjmom z reklamy a predplatného. Podporte nás povolením reklamy alebo kúpou predplatného.

Ďakujeme, že pozeráte .pod lampou. Chceli by ste na ňu prispieť?

Tipos vstupuje do sveta tenisu ako generálny partner slovenského tenisového zväzu

.sponzorované .promotion

TIPOS, najväčší podporovateľ športu na Slovensku, sa neustále snaží rozvíjať a zlepšovať domáce športové prostredie. Svoju podporu teraz venuje aj tenisu – športu s množstvom fanúšikov, talentovaných hráčov a úspešných reprezentantov. Národná lotériová spoločnosť sa stáva generálnym partnerom Slovenského tenisového zväzu až do sezóny 2026/2027.

Tipos vstupuje do sveta tenisu ako generálny partner slovenského tenisového zväzu tipos

podpora TIPOSu ovplyvní nielen profesionálnych športovcov, ale aj mladé talenty, ktoré formujú budúcnosť slovenského tenisu.

Slovensko sa môže pýšiť talentovanými tenistkami a tenistami, ktorí dosahujú skvelé výsledky na domácej a medzinárodnej scéne. Len nedávno sme sledovali našu reprezentantku Annu Karolínu Schmiedlovú, ktorá sa na olympijských hrách v Paríži prebojovala až na 4. miesto. Slovenskí tenisti a tenistky sa taktiež umiestňujú v ankete TIPOS športovec mesiaca, ktorá oceňuje najlepšie výkony športovcov na Slovensku.

„Som hrdý, že sa národná lotériová spoločnosť TIPOS stala generálnym partnerom Slovenského tenisového zväzu a tým svojou značkou vstupuje do tenisu ako jedného z významnejších športov vo svete. Podpis tejto zmluvy je ďalším hmatateľným výsledkom nášho záväzku podporovať slovenský šport a budovať jeho budúcnosť rozvojom mladých talentov v športových zväzoch," uviedol generálny riaditeľ TIPOSu Peter Deďo. 

tipos

Slovenský tenisový zväz (STZ) je kľúčovou organizáciou pre rozvoj tenisu na Slovensku, zodpovednou za organizovanie súťaží a podporu hráčov. STZ sa aktívne podieľa na výchove mladých talentov a propagácii tenisu v krajine. „Tešíme sa na spoluprácu s národnou lotériovou spoločnosťou TIPOS, ktorá sa stáva partnerom našej reprezentácie aj našich najvýznamnejších podujatí, ktoré sú dôležité pre rozvoj tenisu na Slovensku a príležitosťou pre nové talenty získavať cenné medzinárodné skúsenosti,“ skonštatoval prezident STZ Miloslav Mečíř st.

Medzi mladé talenty, ktoré v tomto roku vzbudili pozornosť na svetových tenisových podujatiach,  patrí Slovenka Renáta Jamrichová. V júli získala titul na juniorskom finále Wimbledonu 2024. Pre úspešnú Jamrichovú bol tohtoročný Wimbledon posledným grandslamovým turnajom, na ktorom štartovala v juniorskej kategórii.

V rámci partnerstva so Slovenským tenisovým zväzom bude TIPOS podporovať slovenských reprezentantov na svetových podujatiach. Medzi nimi nebude chýbať Davis Cup, majstrovstvá sveta družstiev v tenise, kde sa Slovensko v roku 2024 prebojovalo medzi 16 tímov sveta a už tento týždeň nastúpi proti tenisovým veľmociam na čele s USA a Nemeckom. 

TIPOS bude aj hlavným partnerom prestížneho turnaja Slovak Open, ktorý sa každoročne odohráva v bratislavskom Národnom tenisovom centre a ponúka mladým talentom cennú príležitosť ukázať svoje schopnosti v súťaži s medzinárodnou tenisovou elitou.

Národná lotériová spoločnosť svojím dlhodobým záväzkom voči slovenskému športu ukazuje, že podpora športu ide ruka v ruke s rozvojom celého športového prostredia, vrátane mládeže a komunít spojených so športom. Spolupráca so Slovenským tenisovým zväzom je ďalším krokom v poslaní podporovať športovcov na ceste k úspechu a k rozvoju športu na Slovensku.

Ak ste našli chybu, napíšte na web@tyzden.sk.
.diskusia | Zobraziť
.posledné
.neprehliadnite