Zdá sa, že máte zablokovanú reklamu

Fungujeme však vďaka príjmom z reklamy a predplatného. Podporte nás povolením reklamy alebo kúpou predplatného.

Ďakujeme, že pozeráte .pod lampou. Chceli by ste na ňu prispieť?

XTB predstavuje Zlatana Ibrahimovića ako svojho nového globálneho brand ambásadora

.sponzorované .promotion

Spoločnosť XTB, globálny fintech ponúkajúci online platformu pre investovanie a mobilnú aplikáciu, oznámila nového globálneho ambasádora značky – bude ním futbalová ikona Zlatan Ibrahimović. Legendárny hráč sa predstaví v doposiaľ najväčšej marketingovej kampani XTB propagujúcej širokú škálu investičných riešení na 14 trhoch po celom svete vrátane Slovenska.

XTB predstavuje Zlatana Ibrahimovića  ako svojho nového globálneho brand ambásadora

Zlatana Imbrahimovića nie je potrebné predstavovať. Je všeobecne považovaný za jedného z najlepších futbalových útočníkov sveta, známeho a rešpektovaného pre svoju jedinečnú techniku a akrobatické voleje. Za touto strhujúcou osobnosťou sa skrýva jeden z najlepších hráčov všetkých čias – futbalová ikona, ktorá strelila viac ako 570 gólov a zaistila 14 majstrovských titulov v štyroch krajinách. Jeho profily na sociálnych sieťach v súčasnosti sleduje viac ako 120 miliónov ľudí z celého sveta.

Úspech v športe aj v investovaní závisí od sebadôvery, disciplíny a nezlomného odhodlania, preto som sa rozhodol spojiť sa s tímom XTB,“ povedal Zlatan Ibrahimović.

Spolupráca so Zlatanom Ibrahimovićom je prirodzeným rozšírením marketingovej stratégie XTB, ktorá prepája svet profesionálnych športovcov s oblasťou investovania a financií.

Zlatanova charizma, disciplína a energia sa dokonale zhodujú s podstatou XTB a ja som nesmierne nadšený, že je naším globálnym brand ambasádorom,“ povedal Omar Arnout, generálny riaditeľ XTB. „Zlatan sa stal jedným z najlepších futbalových hráčov na svete vďaka tvrdej práci a oddanosti, čo je podobná cesta, akou sme si v posledných dvadsiatich rokoch prešli my. Z tohto partnerstva sme naozaj nadšení a sme si istí, že nám pomôže pozdvihnúť značku na úplne inú úroveň,“ dodal Arnout.

Nový brand ambasádor bude debutovať v doposiaľ najväčšej marketingovej kampani spoločnosti, ktorá propaguje širokú škálu investičných produktov ponúkaných na online platforme a v mobilnej aplikácii XTB. Kampaň predstaví nový positioning „Kde Vaše peniaze pracujú“, ktorý má odlíšiť ponuku XTB od konkurencie a ukázať zameranie spoločnosti na jednotlivcov hľadajúcich spôsob, ako svoje peniaze efektívne využiť, či už aktívne, alebo pasívne.

„Multikanálová kampaň so Zlatanom Ibrahimovićom bude Na Slovensku spustená v televíznom vysielaní, outdoorových reklamách, online priestore a v menšej miere aj v tlačených médiách a rozhlase. Okrem SR súčasne pobeží na 13 ďalších trhoch po celom svete cez obdobné kanály vrátane VOD platforiem a televízneho vysielania v Česku, v Poľsku, v Rumunsku a Portugalsku,“ dodal Michael Kopta, marketingový riaditeľ XTB pre Česko, Slovensko a Maďarsko.

O spoločnosti XTB

XTB je globálna fintech spoločnosť, ktorá poskytuje individuálnym investorom okamžitý prístup na finančné trhy z celého sveta prostredníctvom inovatívnej online investičnej platformy a mobilnej aplikácie XTB. Spoločnosť bola založená v Poľsku v roku 2004 a v súčasnej dobe podporuje viac ako 1 milión zákazníkov po celom svete pri realizácii ich investičných ambícií.

V XTB sa snažíme neustále rozvíjať online investičnú platformu, ktorá našim zákazníkom umožňuje obchodovať s viac ako 6 200 nástrojmi vrátane akcií, ETF, CFD na menové páry, komodity, indexy, a kryptomeny. Vďaka nedávnemu uvedeniu investičných plánov, produktu dlhodobého pasívneho investovania, môžu naši klienti teraz využiť rastúci potenciál ETF a efektívne diverzifikovať svoje portfóliá. Na kľúčových trhoch ponúkame úročenie neinvestovaných prostriedkov, čo investorom umožňuje vložiť svoje peniaze do práce a ťažiť z nich, aj keď aktívne neinvestujú.

Naša online platforma je špičkovým miestom nielen na investovanie, ale aj na analýzu trhu a vzdelávanie. Ponúkame rozsiahlu knižnicu vzdelávacích materiálov, videí, webinárov a kurzov, ktoré našim zákazníkom pomôžu stať sa lepšími investormi bez ohľadu na ich skúsenosti s obchodovaním. Náš tím zákazníckeho servisu poskytuje podporu v 18 jazykoch a je k dispozícii 24 hodín denne 5 dní v týždni prostredníctvom e-mailu, chatu alebo telefónu.

Za viac ako dve desaťročia pôsobenia na finančných trhoch sme rozšírili svoj záber na viac ako 1 000 zamestnancov. Spoločnosť XTB má sídlo v Poľsku a pobočky v mnohých krajinách sveta, vrátane Veľkej Británie, Nemecka, Rumunska, Španielska, Českej republiky, Slovenska, Portugalska, Francúzska, Dubaja a Čile.

Od roku 2016 sú akcie XTB kótované na varšavskej burze cenných papierov. Sme regulovaní najväčšími svetovými dohľadovými orgánmi: Financial Conduct Authority (FCA), Polish Financial Supervision Authority (KNF), Cyprus Securities & Exchange Commission (CySEC), Dubai Financial Services Authority (DFSA) a Financial Services Commission (FSC).

Ďalšie informácie nájdete na webe xtb.com.

Investovanie je rizikové. Investujte zodpovedne.

Ak ste našli chybu, napíšte na web@tyzden.sk.
.diskusia | Zobraziť
.posledné
.neprehliadnite