Zdá sa, že máte zablokovanú reklamu

Fungujeme však vďaka príjmom z reklamy a predplatného. Podporte nás povolením reklamy alebo kúpou predplatného.

Ďakujeme, že pozeráte .pod lampou. Chceli by ste na ňu prispieť?

Talianske značky oblečenia, ktoré musíte mať vo svojom šatníku

.sponzorované .promotion

Taliansko, krajina módy a elegancie, je celosvetovo známa svojimi módnymi ikonami a značkami, ktoré priťahujú milovníkov módy z celého sveta.

Talianske značky oblečenia, ktoré musíte mať vo svojom šatníku PH888/Shutterstock.com

medzi najprestížnejšie a najobľúbenejšie značky patria Dolce & Gabbana, Fendi a DSQUARED2. Tieto módne domy sa stali symbolmi luxusu, vysokej kvality a vkusu a ich kolekcie sú tiež zdrojom inšpirácie pre módnych návrhárov a nadšencov.

dolce & Gabbana

Značku Dolce & Gabbana založili Domenico Dolce a Stefano Gabbana v roku 1985 v Miláne. Títo dvaja módni návrhári sa vďaka svojim extravagantným a zmyselným kolekciám rýchlo stali medzinárodnými ikonami. Sú známi svojimi originálnymi návrhmi, farbami a používaním vysoko kvalitných látok. Ich oblečenie vyniká nádhernými strihmi a zmyslom pre detail.

Ak si chcete dopriať luxus a eleganciu, dolce gabbana tričko je tým pravým kúskom do vášho šatníka. Odvážne a vkusné vzory a detaily vám dodajú sebavedomie a krásne zvýraznia vašu osobnosť.

fendi

Značku Fendi založili Adele a Edoardo Fendiovci v roku 1925 v Ríme. Začínali ako malá rodinná firma na výrobu koženého tovaru. Postupom času sa Fendi rozrástla na medzinárodne uznávanú módnu značku známu svojím luxusným koženým tovarom vrátane ikonických kabeliek s logom "FF" a kúskov s kožušinovými detailmi.

dSQUARED2

Značku DSQUARED2 založili dvojčatá Dean a Dan Catenovci v roku 1995 v Miláne. Ich štýl spája kanadského ducha s talianskou eleganciou. Sú známi inovatívnym dizajnom a používaním rozmanitých prvkov vo svojich kolekciách. Vďaka tomu sa DSQUARED2 stala obľúbenou značkou medzi celebritami a módnymi nadšencami na celom svete.

Ich džínsy sú absolútne jedinečné a zaručene nesklamú. Ak hľadáte dsquared2 džíny, ste tu na správnom mieste.

Na záver možno povedať, že svetové značky oblečenia, ako Dolce & Gabbana, Fendi a DSQUARED2 prinášajú do sveta módy jedinečnosť, luxus a šarm. Každá z týchto značiek má svoj osobitý štýl a kúsky oblečenia, do ktorých sa oplatí investovať. Ak chcete byť na módnej špičke a mať vo svojom šatníku kvalitné a ikonické kúsky, neváhajte si zaobstarať niečo od týchto značiek.

Ak ste našli chybu, napíšte na web@tyzden.sk.
.diskusia | Zobraziť
.posledné
.neprehliadnite