Zdá sa, že máte zablokovanú reklamu

Fungujeme však vďaka príjmom z reklamy a predplatného. Podporte nás povolením reklamy alebo kúpou predplatného.

Ďakujeme, že pozeráte .pod lampou. Chceli by ste na ňu prispieť?

Ako tráviť toto leto podľa Bibiány Kristíny Danitovej

.bibiána Kristína Danitová .spoločnosť

Jules Verne pomenoval jeden zo svojich románov Dva roky prázdnin. Každý z nás by po takom dlhom voľne občas siahol, hoci určite nie takom, aké zažili chlapci z už spomínaného diela. Je to utopická predstava, no niečo z nej si predsa len môžeme preniesť do reality.

Ako tráviť toto leto podľa Bibiány Kristíny Danitovej MALTE MUELLER/GETTY IMAGES

šesťdesiat dní prázdnin

Stačí si každý deň nájsť chvíľu na malé prázdniny. Robiť niečo, čo nás baví a čo by sme robili aj na dovolenke. S ňou sa mi spája najmä čas prežitý s rodinou a kamarátmi pri nejakej činnosti. Mojím tipom je preto zavolať blízkych a vyraziť spoločne na piknik. Rozložiť si deku v tieni stromu, ideálne niekde pri vode. Základom pikniku je okrem chutného občerstvenia dobrý program. Nemusíte byť voľnočasový animátor, stačí pribaliť karty alebo spoločenské hry. Pre nás aktívnejších je dobré nezabudnúť loptu, bedminton či lietajúci tanier. Je to návrat do detských či tínedžerských čias, keď sme celé dni trávili von s kamarátmi, rozprávali sa a zabávali. Prečo by sme si to nemohli zopakovať?

 

Celý článok si môžete prečítať, ak si kúpite Digital predplatné .týždňa. Ponúkame už aj možnosť kúpiť si spoločný prístup na .týždeň a Denník N.

predplatiť

Ak ste našli chybu, napíšte na web@tyzden.sk.
.diskusia | Zobraziť
.posledné
.neprehliadnite