Zdá sa, že máte zablokovanú reklamu

Fungujeme však vďaka príjmom z reklamy a predplatného. Podporte nás povolením reklamy alebo kúpou predplatného.

Ďakujeme, že pozeráte .pod lampou. Chceli by ste na ňu prispieť?

Uhrík sa ospravedlnil lekárovi P. Sabakovi za príspevky na sociálnej sieti – čo to znamená podľa Mariana Jaslovského

.tasr .marian Jaslovský .spoločnosť

Uhrík vo svojom ospravedlnení uviedol, že statusy obsahovali nepravdivé tvrdenia o Sabakovi, ktoré vážnym spôsobom zasiahli do jeho práva na ochranu osobnosti.

Uhrík sa ospravedlnil lekárovi P. Sabakovi za príspevky na sociálnej sieti – čo to znamená podľa Mariana Jaslovského SITA/Milan Illík

predseda mimoparlamentného hnutia Republika a europoslanec Milan Uhrík sa vo štvrtok na svojom profile na sociálnej sieti ospravedlnil lekárovi Petrovi Sabakovi za obsah dvoch príspevkov z roku 2021.

Uhrík v statusoch na sociálnej sieti zo septembra a októbra 2021 spájal Sabakove postoje k pandémii COVID-19 a obmedzeniam s neskorším udelením štátnej ceny Jozefa Miloslava Hurbana a finančnou odmenou. Sabaka sa v súvislosti s obsahom statusov obrátil na súd.

Uhrík vo svojom ospravedlnení uviedol, že statusy obsahovali nepravdivé tvrdenia o Sabakovi, ktoré vážnym spôsobom zasiahli do jeho práva na ochranu osobnosti. 

vysvetlenie Mariana Jaslovského

Uhrík sa ospravedlnil, lebo musel a keby to neurobil, tak by mal problém. Ale urobil to tak uhríkovsky. Vystriehol polnočný čas, aby to videlo čo najmenej jeho sledovateľov a v prvej časti siahodlhého statusu v podstate zopakoval, za čo sa musí ospravedlniť. 

Samotný text ospravedlnenia prišiel až úplne na konci, a tam už absolútna väčšina jeho publika nie je schopná dočítať. Ale tak čo by sme chceli od nac, pardon, pána Uhríka, hádam sebareflexiu? No to ešte tak.

Všetky práva vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ a fotografií zo zdrojov TASR je bez predchádzajúceho písomného súhlasu TASR porušením autorského zákona.
Ak ste našli chybu, napíšte na web@tyzden.sk.
.diskusia | Zobraziť
.posledné
.neprehliadnite