Zdá sa, že máte zablokovanú reklamu

Fungujeme však vďaka príjmom z reklamy a predplatného. Podporte nás povolením reklamy alebo kúpou predplatného.

Ďakujeme, že pozeráte .pod lampou. Chceli by ste na ňu prispieť?

Kronika Ruda Huliaka: Danko mal plán, ako povalí vládu. Vinu chcel hodiť na Hlas

.martin Hodás .spoločnosť

Huliakovci idú odteraz sami za seba. Starosta Očovej si znova pustil hubu na špacír a chronologicky zhrnul, ako s ním Andrej Danko vybabral a jeho stranu dokonca okradol o sľúbené státisíce eur.

Kronika Ruda Huliaka: Danko mal plán, ako povalí vládu. Vinu chcel hodiť na Hlas Reprofoto MH Rudolf Huliak v rozhovore u Daniela Bombica

nie je to tak dávno, čo sa s Robertom Ficom rozkmotril Eduard Chmelár a verejnosť sa tešila, že sa dozvieme šťavnaté detaily z vládnej kuchyne. Až tak veľa toho nakoniec nebolo.

To sme však ešte netušili, že sa nám čoskoro naskytne ďalšia podobná príležitosť – odchod Huliakovej Národnej koalície (NK) z poslaneckého klubu SNS. Trio v zložení Huliak, Ševčík a Ľupták teraz nešetrí Andreja Danka, ale ani Tomáša Tarabu a ďalších.

V piatok večer sa o celej kauze rozrozprával Rudolf Huliak. A rozprával dlho – viac ako dve hodiny. Prešiel celú chronológiu spolupráce s SNS – od skladanie volebnej kandidátky a spájania „pronárodných síl“ až po definitívny koniec.

Kde sa rozrozprával? V rozhovore so slovenským extrémistom Danielom Bombicom, čo však nie je žiadna náhoda. Huliak bol u neho v rozhovore už niekoľkokrát, takže to už nikoho neprekvapuje.

 

BEZ VÁS SA NEPOHNEME

Pridajte sa do komunity predplatiteľov, ktorí pohnú Slovenskom a prečítajte si odomknutú verziu tohto článku.

Ak ste našli chybu, napíšte na web@tyzden.sk.
.diskusia | Zobraziť
.posledné
.neprehliadnite