Zdá sa, že máte zablokovanú reklamu

Fungujeme však vďaka príjmom z reklamy a predplatného. Podporte nás povolením reklamy alebo kúpou predplatného.

Ďakujeme, že pozeráte .pod lampou. Chceli by ste na ňu prispieť?

Slováci už majú istotu postupu do štvrťfinále MS v hokeji

.sita .šport

Prispelo k tomu zaváhanie Lotyšov, ktorí vo svojom záverečnom vystúpení v ostravskej B-skupine podľahli Američanom 3:6.

Slováci už majú istotu postupu do štvrťfinále MS v hokeji SITA/Martin Medňanský Peter Cehlárik počas zápasu Slovensko - Lotyšsko základnej B-skupiny majstrovstiev sveta v ľadovom hokeji 2024 v Českej republike. Ostrava, 19. máj 2024.

slovenská hokejová reprezentácia už má istotu postupu do vyraďovacej časti majstrovstiev sveta v Česku. Prispelo k tomu zaváhanie Lotyšov, ktorí vo svojom záverečnom vystúpení v ostravskej B-skupine podľahli Američanom 3:6. Bronzový tím z predchádzajúceho svetového šampionátu tým prišiel o nádej na štvrťfinále, keďže ukončil účinkovanie na turnaji s deviatimi bodmi na piatej pozícii tabuľky.

Bez ohľadu na výsledok večerného stretnutia proti Švédom obsadia slovenskí hokejisti štvrtá pozíciu v B-skupine a ich súpermi vo štvrtkovom štvrťfinále budú víťazi A-skupiny Kanaďania, duel sa uskutoční v Prahe o 16.20 h. Hokejisti Kanady v utorok zdolali Čechov 4:3 po predĺžení a s 19 bodmi obsadili prvú priečku hodnotenia.

Slováci vlani na svetovom šampionáte chýbali vo vyraďovacej časti, predtým dvakrát bez prerušenia bolo ich konečnou práve štvrťfinále. Do záverečného víkendu na MS sa zatiaľ naposledy prebojovali slovenskí hokejisti ešte v roku 2012, keď v Helsinkách získali striebro.

Program štvrťfinále MS 2024 - štvrtok 23. mája:

Praha: Kanada - Slovensko (16.20), Česko - Nemecko/USA (20.20)

Ostrava: Švajčiarsko - Nemecko/USA, Švédsko - Fínsko

Všetky práva vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ a fotografií zo zdrojov SITA je bez predchádzajúceho písomného súhlasu SITA porušením autorského zákona.
Ak ste našli chybu, napíšte na web@tyzden.sk.
.diskusia | Zobraziť
.posledné
.neprehliadnite