Zdá sa, že máte zablokovanú reklamu

Fungujeme však vďaka príjmom z reklamy a predplatného. Podporte nás povolením reklamy alebo kúpou predplatného.

Ďakujeme, že pozeráte .pod lampou. Chceli by ste na ňu prispieť?

Slovenský skejtbordista Tury postúpil do finále streetu, ostal posledným Európanom v hre o medialy

.sita .šport

Tridsaťjedenročný Slovák zaujal hneď v prvej jazde, v ktorej získal 87,84 b.

Slovenský skejtbordista Tury postúpil do finále streetu, ostal posledným Európanom v hre o medialy SITA/AP Photo/Dar Yasin

slovenský skejtbordista Richard Tury si vybojoval na OH v Paríži účasť vo finále disciplíny street. Medzi najlepšiu osmičku prenikol z ôsmeho miesta, pričom získal známku 257,99. Rodák z Košíc je zároveň posledným pretekárom z Európy, ktorý ostal v hre o cenné kovy. Finále je na programe o 17.00 h.

Tridsaťjedenročný Slovák zaujal hneď v prvej jazde, v ktorej získal 87,84 b. Ďalšia mu nevyšla a tak sa do bilancie nezapočítavala. V nasledujúcej časti sa dostal po výrazný tlak, pretože pri produkcii troch zo štyroch trikov spadol. Posledný trik však zvládol impozantne za 91,31 b a vybojoval si možnosť bojovať o medaily.

Vyraďovacie kolo najlepšie zvládol Američan Jagger Eaton, ktorý získal 274,88 b, druhý bol jeho krajan Nyjah Houston a tretí Sora Širai z Japonska.

Všetky práva vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ a fotografií zo zdrojov SITA je bez predchádzajúceho písomného súhlasu SITA porušením autorského zákona.
Ak ste našli chybu, napíšte na web@tyzden.sk.
.diskusia | Zobraziť
.posledné
.neprehliadnite