Zdá sa, že máte zablokovanú reklamu

Fungujeme však vďaka príjmom z reklamy a predplatného. Podporte nás povolením reklamy alebo kúpou predplatného.

Ďakujeme, že pozeráte .pod lampou. Chceli by ste na ňu prispieť?

Slovenská tenistka Schmiedlová uspela aj proti Krejčíkovej a zahrá si o medaily

.sita .šport

O postup do finále aktuálna slovenská jednotka zabojuje proti Chorvátke Done Vekičovej alebo Ukrajinke Marte Kosťukovej.

Slovenská tenistka Schmiedlová uspela aj proti Krejčíkovej a zahrá si o medaily SITA/AP Photo/Manu Fernande

slovenská tenisová reprezentantka Anna Karolína Schmiedlová bude na olympijských hrách 2024 v Paríži bojovať o medaily. Rodáčka z Košíc uspela v stredajšom štvrťfinále proti deviatej nasadenej Češke Barbore Krejčíkovej v dvoch setoch 6:4, 6:2.

O postup do finále aktuálna slovenská jednotka zabojuje proti Chorvátke Done Vekičovej alebo Ukrajinke Marte Kosťukovej.

Schmiedlová, 67. hráčka rebríčka WTA, je jediná slovenská zástupkyňa na OH 2024 v Paríži. Pod piatimi olympijskými kruhmi sa zverenka Ladislava Simona prvýkrát predstavila už v roku 2016 v brazílskom Riu de Janeiro, kde postúpila do 2. kola. V parížskom antukovom areáli Rolanda Garrosa si teda postupom do semifinále už výrazne vylepšila svoje olympijské maximum.

Všetky práva vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ a fotografií zo zdrojov SITA je bez predchádzajúceho písomného súhlasu SITA porušením autorského zákona.
Ak ste našli chybu, napíšte na web@tyzden.sk.
.diskusia | Zobraziť
.posledné
.neprehliadnite