Zdá sa, že máte zablokovanú reklamu

Fungujeme však vďaka príjmom z reklamy a predplatného. Podporte nás povolením reklamy alebo kúpou predplatného.

Ďakujeme, že pozeráte .pod lampou. Chceli by ste na ňu prispieť?

.popcorn Juraja Malíčka: Fascinujúce vynálezy všedného dňa

.juraj Malíček .stĺpčeky .spoločnosť

Fascinujú ma predajne domácich potrieb, špecificky tá ich odnož, ktorá sa, zväčša zastrešená nejakou konkrétnou značkou, špecializuje na doplnky do kuchyne.

.popcorn Juraja Malíčka: Fascinujúce vynálezy všedného dňa

také tie všemožné a z môjho uhla pohľadu i mimoriadne sofistikované konkrétne náradia na vykonávanie špeciálnych, konkrétnych kuchynských úkonov. Špecializované varešky, habarky, miešadlá, ale aj odkôstkovače na špecifické druhy ovocia, krájače na syr, plátkovače a porciovače vajíčok, škrabky s rôzne umiestneným ostrým, pravdepodobne tiež špecializované na odšupovanie a lúpanie rôznych druhov zeleniny a ovocia a tak ďalej a tak ďalej. 

Tých vecičiek všakovakých je tam neuveriteľné množstvo a stále pribúdajú ďalšie. Nové, pôvodné, ešte špecializovanejšie. Občas aj naberiem odvahu a čosi kúpim, potom sa nám to váľa doma v zásuvke v kuchyni a mimoriadne sa poteším, keď to tam nájdem a využijem náležitým spôsobom – a premýšľam nad géniom dizajnéra, ktorý danú vec vymyslel. 

 

Celý článok si môžete prečítať, ak si kúpite Digital predplatné .týždňa. Ponúkame už aj možnosť kúpiť si spoločný prístup na .týždeň a Denník N.

predplatiť

Ak ste našli chybu, napíšte na web@tyzden.sk.
.diskusia | Zobraziť
.posledné
.neprehliadnite