Zdá sa, že máte zablokovanú reklamu

Fungujeme však vďaka príjmom z reklamy a predplatného. Podporte nás povolením reklamy alebo kúpou predplatného.

Ďakujeme, že pozeráte .pod lampou. Chceli by ste na ňu prispieť?

.jazz, blues a iné: Pár slov o písaní, sviatok hudby a jazzové ceny

.peter Lipa .stĺpčeky .kultúra

Tak som v polovici. V polovici kalendárneho roka 2024. Na začiatku roka som sa slobodne a samostatne rozhodol, že budem každý týždeň prispievať do .týždňa. Nie je to pre mňa jednoduché, najmä preto, lebo som to nikdy predtým nerobil.

.jazz, blues a iné: Pár slov o písaní, sviatok hudby a jazzové ceny

ja toho síce na koncertoch medzi pesničkami dosť veľa nahovorím, ale písať? To je predsa len niečo iné, záväznejšie. Veď to tu ostáva a kedykoľvek môžem byť za svoje slová povedzme popoťahovaný. Popoťahovanie si môžete vysvetliť, ako chcete. Dobre by padli prieskumy sledovanosti. Inými slovami, rád by som vedel, či ma niekto číta. Aj iné by som rád vedel, ale s tým nemám dobré skúsenosti.

Písanie do papierového periodika je v tejto digitálnej dobe trochu staromódny spôsob zdieľania myšlienok s okolím. Keď som sa asi pred dvadsiatimi rokmi rozhodol, že budem mať vlastnú webovú stránku, tak som tam nechal priestor aj na spätnú väzbu. Bol som zvedavý, čo si ľudia myslia o mojich hudobných aj slovných výstupoch. To fórum bolo potom prvé, čo som na tej stránke zrušil. 

 

Celý článok si môžete prečítať, ak si kúpite Digital predplatné .týždňa. Ponúkame už aj možnosť kúpiť si spoločný prístup na .týždeň a Denník N.

predplatiť

Ak ste našli chybu, napíšte na web@tyzden.sk.
.diskusia | Zobraziť
.posledné
.neprehliadnite