Zdá sa, že máte zablokovanú reklamu

Fungujeme však vďaka príjmom z reklamy a predplatného. Podporte nás povolením reklamy alebo kúpou predplatného.

Ďakujeme, že pozeráte .pod lampou. Chceli by ste na ňu prispieť?

.jazz, blues a iné: Pohoda, Nemci a Pes na ceste

.peter Lipa .stĺpčeky .kultúra

Tá Pohoda sa jednoducho nedá nespomenúť. To je to posledné, čo sme chceli/mohli očakávať. Vtedy, keď sa nešťastie stalo prvý raz, na to doplatil aj syn môjho priateľa.

.jazz, blues a iné: Pohoda, Nemci a Pes na ceste

nechcem hovoriť o počasí, o stanoch, eventuálne o poistkách, lebo to sú veci, do ktorých nevidím. Ale viem, že všetci normálni ľudia držia organizátorom na čele s Mišom Kaščákom palce, aby to vyšlo. Každý rok. Špeciálne teraz, keď sme vedeli, že boli trochu v mínuse. 

Nie som návštevník Pohody, bol som tam niekoľkokrát len preto, lebo som tam spieval. Ale som rád, ba možno som priam hrdý na to, že na Slovensku máme práve taký festival. Niekedy sa trochu čudujem, čo všetko Pohoda robí okrem samotného veľkého festivalu. Ako človek, ktorý trochu pozná zákulisie organizovania hudobného podujatia, si často myslím, že míňajú zbytočne peniaze na veci, ktoré nesúvisia priamo s programom. Ale to je len môj outsiderský názor. Nakoniec sa ukáže, že verní pohodári ani nejdú na konkrétny koncert, nemusia mať v line-upe svoj obľúbený band, oni idú na Pohodu a ocenia aj zrkadielko v TOI-ke. 

 

Celý článok si môžete prečítať, ak si kúpite Digital predplatné .týždňa. Ponúkame už aj možnosť kúpiť si spoločný prístup na .týždeň a Denník N.

predplatiť

Ak ste našli chybu, napíšte na web@tyzden.sk.
.diskusia | Zobraziť
.posledné
.neprehliadnite