Zdá sa, že máte zablokovanú reklamu

Fungujeme však vďaka príjmom z reklamy a predplatného. Podporte nás povolením reklamy alebo kúpou predplatného.

Ďakujeme, že pozeráte .pod lampou. Chceli by ste na ňu prispieť?

Biden po streľbe na Trumpa: Pre takéto násilie nie je v Amerike miesto

.tasr .svet

Prezident dúfa, že bude môcť s Trumpom „čoskoro“ hovoriť.

Biden po streľbe na Trumpa: Pre takéto násilie nie je v Amerike miesto

pre takéto násilie nie je v Amerike miesto, uviedol úradujúci americký prezident Joe Biden po tom, ako bol jeho republikánsky protikandidát Donald Trump postrelený na predvolebnom mítingu v Pensylvánii, informuje TASR na základe správy agentúry AFP.

„Som vďačný za správu, že je v poriadku a že sa mu darí. Modlím sa zaňho a jeho rodinu a za všetkých, ktorí boli na zhromaždení,“ uviedol Biden vo vyhlásení s tým, že čaká na ďalšie informácie.

„Pre takéto násilie nie je v Amerike miesto. Je to choré. Je to choré. Je to jeden z dôvodov, prečo musíme túto krajinu zjednotiť... Nemôžeme byť takíto, takéto niečo nemôžeme tolerovať,“ povedal Biden novinárom v mestečku Rehoboth Beach v štáte Delaware.

„Myšlienka, že v Amerike dochádza k politickému násiliu alebo k takémuto násiliu, je jednoducho neslýchaná. Je to jednoducho nevhodné. Každý, každý to musí odsúdiť,“ zdôraznil americká hlava štátu.

Všetky práva vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ a fotografií zo zdrojov TASR je bez predchádzajúceho písomného súhlasu TASR porušením autorského zákona.
Ak ste našli chybu, napíšte na web@tyzden.sk.
.diskusia | Zobraziť
.posledné
.neprehliadnite