Zdá sa, že máte zablokovanú reklamu

Fungujeme však vďaka príjmom z reklamy a predplatného. Podporte nás povolením reklamy alebo kúpou predplatného.

Ďakujeme, že pozeráte .pod lampou. Chceli by ste na ňu prispieť?

Po útoku neďaleko Tel Avivu hlásia už tri obete

.tasr .svet

Útočníkom bol podľa polície Palestínčan zo Západného brehu Jordánu.

Po útoku neďaleko Tel Avivu hlásia už tri obete SITA/AP Photo/Tomer Appelbaum

po nedeľňajšom útoku nožom v meste Cholon južne od Tel Avivu hlásia už tri obete. Zraneniam podľahol aj senior, ktorého v kritickom stave previezli do nemocnice, uviedli izraelské úrady. TASR informuje podľa agentúry Reuters a denníka The Times of Israel (TOI).

Ďalšou z obetí je aj staršia žena, ktorá zraneniam podľahla na mieste. Pri zásahu zahynul aj útočník, ktorého postrelila pri zásahu polícia. Ďalší dvaja ľudia sú po útoku zranení a previezli ich do nemocnice, informovali zdravotnícke úrady.

Útočníkom bol podľa polície Palestínčan zo Západného brehu Jordánu. Údajne nemal povolenie na vstup do Izraela, uviedol pre TOI jeden z bezpečnostných zdrojov.

Polícia predtým informovala, že dostala aj hlásenia o streľbe v oblasti. Zároveň dodala, že v okolí pátra po ďalších podozrivých, ktorí sa na útoku mohli podieľať. Na mieste zasahuje aj vrtuľník.

Všetky práva vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ a fotografií zo zdrojov TASR je bez predchádzajúceho písomného súhlasu TASR porušením autorského zákona.
Ak ste našli chybu, napíšte na web@tyzden.sk.
.diskusia | Zobraziť
.posledné
.neprehliadnite