Zdá sa, že máte zablokovanú reklamu

Fungujeme však vďaka príjmom z reklamy a predplatného. Podporte nás povolením reklamy alebo kúpou predplatného.

Ďakujeme, že pozeráte .pod lampou. Chceli by ste na ňu prispieť?

Ruský prezident ponesie následky za zasahovanie do amerických volieb, pohrozil Biden a nazval Putina vrahom

.tasr .svet

Bidenove komentáre, v ktorých Putina nazval vrahom, vyvolali búrlivú reakciu Ruska.

Ruský prezident ponesie následky za zasahovanie do amerických volieb, pohrozil Biden a nazval Putina vrahom SITA/AP Photo/Andrew Harnik

americký prezident Joe Biden v rozhovore pre stanicu ABC News odvysielanom v stredu pohrozil ruskému prezidentovi Vladimirovi Putinovi, že ponesie následky za údajné zasahovanie do amerických prezidentských volieb, ktoré sa konali vlani v novembri. Informovala o tom agentúra DPA.

Putin podľa Bidena „zaplatí“ za to, že sa údajne pokúšal podkopať Bidenovu kandidatúru v amerických prezidentských voľbách v roku 2020, ako sa píše v správe amerických tajných služieb zverejnenej v utorok.

V 15-stranovej správe sa uvádza, že šéf Kremľa povolil operácie, ktoré mali za cieľ uškodiť kandidátovi Demokratickej strany Joeovi Bidenovi a ich cieľom bolo dopomôcť k znovuzvoleniu exprezidentovi Donaldovi Trumpovi.

 
Všetky práva vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ a fotografií zo zdrojov TASR je bez predchádzajúceho písomného súhlasu TASR porušením autorského zákona.
Ak ste našli chybu, napíšte na web@tyzden.sk.
.diskusia | Zobraziť
.posledné
.neprehliadnite