Zdá sa, že máte zablokovanú reklamu

Fungujeme však vďaka príjmom z reklamy a predplatného. Podporte nás povolením reklamy alebo kúpou predplatného.

Ďakujeme, že pozeráte .pod lampou. Chceli by ste na ňu prispieť?

Pri výbuchu bomby v aute zomrel ukrajinský predstaviteľ kolaborujúci s Ruskom

.tasr .svet

V dôsledku výbuchu bomby nastraženej v aute zomrel ukrajinský predstaviteľ, o ktorom sa predpokladá, že spolupracoval s ruskou armádou.

Pri výbuchu bomby v aute zomrel ukrajinský predstaviteľ kolaborujúci s Ruskom SITA/AP Photo/Dmitri Lovetsky Ruská propaganda v uliciach Petrohradu, 14.3.2023.

ivan Tkač zomrel na zranenia spôsobené explóziou v ukrajinskom meste Melitopol, ktoré v súčasnosti ovládajú ruské sily, uviedli ukrajinské i ruské médiá. Pri výbuchu údanje utrpela zranenia aj žena s dieťaťom.

Podľa ukrajinského denníka Ukrajinska pravda vymenovali Rusi Tkača do funkcie riaditeľa melitopolského dopravného podniku. Tkač údajne pomáhal organizovať presun ruských vojakov do a z Doneckej a Chersonskej oblasti i na Krym.

Podľa vedenia proruskej organizácie Sme s Ruskom sídliacej v Záporožskej oblasti bol Tkač na Ukrajine označovaný za zradcu, pretože spolupracoval s Ruskom.

Sky News upozorňuje, že informácie nedokázala nezávisle overiť.

Ak si predplatíte tlačený .týždeň na ďalší rok, pomôžete nám prežiť a robiť to, čo vieme. Vopred ďakujeme. 

Všetky práva vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ a fotografií zo zdrojov TASR je bez predchádzajúceho písomného súhlasu TASR porušením autorského zákona.
Ak ste našli chybu, napíšte na web@tyzden.sk.
.diskusia | Zobraziť
.posledné
.neprehliadnite