Zdá sa, že máte zablokovanú reklamu

Fungujeme však vďaka príjmom z reklamy a predplatného. Podporte nás povolením reklamy alebo kúpou predplatného.

Ďakujeme, že pozeráte .pod lampou. Chceli by ste na ňu prispieť?

Prezidenta SLK Pavla Oravca na mimoriadnom sneme odvolali z funkcie

.tasr .zdravotníctvo

Oravec avizoval svoje možné odvolanie už v septembri.

Prezidenta SLK Pavla Oravca na mimoriadnom sneme odvolali z funkcie SITA/DIANA ČERNÁKOVÁ

prezidenta Slovenskej lekárskej komory (SLK) Pavla Oravca na piatkovom mimoriadnom sneme komory odvolali z funkcie. Vedením komory snem dočasne poveril viceprezidenta Jaroslava Šima. TASR o tom informovala manažérka pre komunikáciu a médiá SLK Nancy Závodská. 

Šimo bude post zastávať, dokým si komora nezvolí nového prezidenta. Voľby by sa mali podľa Závodskej uskutočniť do dvoch mesiacov. Rada SLK zároveň odvolala z funkcie viceprezidenta komory Róberta Rolanda a funkciou poverila Valériu Vasiľovú. 

Oravec avizoval svoje možné odvolanie už v septembri. Súvisieť má so spormi v SLK pre rozdielne názory na riešenie problémov týkajúcich sa fungovania komory. Viacerí členovia Rady SLK ich podľa neho riešiť nechcú, s čím nesúhlasí. 

Ak si predplatíte digitálne predplatné alebo tlačený .týždeň na ďalší rok, pomôžete nám prežiť a robiť to, čo vieme. Vopred ďakujeme.

Všetky práva vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ a fotografií zo zdrojov TASR je bez predchádzajúceho písomného súhlasu TASR porušením autorského zákona.
Ak ste našli chybu, napíšte na web@tyzden.sk.
.diskusia | Zobraziť
.posledné
.neprehliadnite